Fotbal international

FOTO. Primele imagini cu Cristiano Ronaldo, soţia şi toţi copiii lui!

Cristiano Ronaldo tocmai a câştigat premiul FIFA pentru cel mai bun fotbalist al anului şi aşteaptă să se întâmple acelaşi lucru şi în cursa pentru Balonul de Aur, care ar fi al cincilea...
24.10.2017 | 18:00

Cristiano Ronaldo tocmai a câştigat premiul FIFA pentru cel mai bun fotbalist al anului şi aşteaptă să se întâmple acelaşi lucru şi în cursa pentru Balonul de Aur, care ar fi al cincilea din cariera sa. Pe plan personal, viaţa lui CR7 s-a schimbat mult după venirea copiiilor făcuţi cu ajutorul unor mame surogate în Statele Unite. VEZI AICI GALERIE FOTO CU RONALDO ŞI FAMILIA.

Şi relaţia cu Georgina Rodriguez pare a fi sub cele mai bune auspicii. Cei do ise afişează des împreună, mai ales după ce vestea că tânăra fotmodel, în vârstă de 22 de ani, va deveni mama primului copil natural al portughezului. Iar faptul că există un feeling bun între cei doi se poate vedea cu uşurinţă din numeroasele poze de pe reţelele de socializare postate de Georgina, în care aceasta apare fie cu jucătorul, fie cu primul copil care are acum şase ani, dar şi împreună cu gemenii Eva şi Matteo, născuţi în iunie anul acesta.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Copiii sunt febleţea lui Cristiano Ronaldo

Când s-au hotărât să aibă un copil, Cristiano şi Georgina s-au decis să afle toate lucrurile care să le dea sau nu undă verde. Astfel, au fost, pe rând, la interval de patru zile, la aceeaşi clinică din Madrid, unde tehnologia sofisticată le permitea să afle dacă probele ADN arată o compatibilitate perfectă între ei sau nu. Abia după ce au aflat rezultatele au decis să meargă înainte.

Cristiano este foarte atent cu copiii săi, începând cu Cristiano Junior şi petrece foarte mult timp alături de ei. Este lesne de înţeles că dacă procedează aşa faţă de nişte copii care nu alături pe mama lor, îl va sufoca de iubire şi atenţie pe cel care i-l va dărui curând iubita sa. Ronaldo iubeşte foarte mult copiii şi nu a trecut niciodată nepăsător la cazurile în care copii aflaţi în mare suferinţă fie i-au cerut un ajutor material, fie au vrut o poză sau un autograf de la el.

ADVERTISEMENT