Fotbal international

Cristiano Ronaldo s-a deghizat de Halloween! Szczesny și Pjanic au fost surprinși de starul portughez

31.10.2019 | 16:43
Cristiano Ronaldo sa deghizat de Halloween Szczesny si Pjanic au fost surprinsi de starul portughez
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a deghizat într-un clovn de Halloween și s-a filmat pentru urmăritorii lui de pe Instagram. Starul portughez a început Haloweenul mai devreme de la meciul de miercuri seară cu Genoa, când i-a adus lui Juventus victoria în minutul 90+6, în un urma unui penalty executat perfect, fără să-i dea vreo șansă lui Ionuț Radu.

Cristiano Ronaldo s-a deghizat de Halloween

Cristiano Ronaldo s-a deghizat în clovn și s-a dus pe la colegii lui de la Juventus să-i surprindă. Toată acțiunea a fost filmată și postată pe contul de Instagram al portughezului, el având recordul de „rege al rețelelor de socializare”, fiind cel mai urmărit atlet din lume. Wojciech Szczesny și Miralem Pjanic au fost coechipierii pe care Cristiano a încercat să-i sperie, iar ei au fost uimiți când au văzut că starul portughez se afla în spatele măștii.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă din Serie A, Juventus a câștigat duelul cu Genoa, 2-1, iar Ionuț Radu a fost titular. Campioana Italiei a deschis scorul prin Leonardo Bonucci în minutul 31, iar Kouame a egalat pentru Genoa în minutul 40. Golul victoriei a fost înscris de Cristiano Ronaldo în minutul 96 din lovitură de la 11 metri.

Costumația lui Cristiano Ronaldo de Halloween. Sursă foto: instagram
Costumația lui Cristiano Ronaldo de Halloween. Sursă foto: instagram

Cristiano Ronaldo primește mai mulți bani pe Instagram decât la Juventus

Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit sportiv din lume atât pe Instagram cât și pe Facebook, iar postările lui de pe rețelele de socializare îi aduc un total de 50.000.000 de euro din sponsorizările pe care le primește pentru a face reclamă la diverse produse sau servicii. Salariul său de la Juventus este unul dintre cele mai mari din istoria fotbalului, însă nu ajunge la suma pe care o câștigă din rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

La fel ca și la fotbal, rivalul lui este Lionel Messi, care primește aproximativ 23.000.000 de euro din reclamele de pe rețelele de socializare. Starul argentinian are mai puțini urmăritori decât Cristiano Ronaldo și anume 123.500.000 de urmăritori spre deosebire de 183.000.000 de fani ai lui CR7.

  • 35.000.000 este salariul anual pe care Cristiano Ronaldo îl încasează la Juventus
Tags: