Fotbal international

Cristiano Ronaldo și Dybala, moment amuzant după Inter – Juventus. Portughezul l-a pupat pe argentinian în timpul unui interviu. VIDEO

07.10.2019 | 08:28
Cristiano Ronaldo si Dybala moment amuzant dupa Inter  Juventus Portughezul la pupat pe argentinian in timpul unui interviu VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala au făcut echipă în atacul lui Juventus la meciul câștigat de formația din Torino pe terenul celor de la Inter, scor 1-2, iar cei doi au oferit un moment amuzant la finalul partidei care a avut loc pe San Siro în etapa 7 din Serie A. VEZI VIDEO MAI JOS!

Cristiano Ronaldo și Dybala, moment amuzant după Inter – Juventus 1-2

Paulo Dybala a deschis scorul în minutul 4 al meciului Inter Milano – Juventus, dintr-o pasă foarte bună a lui Pjanic, dar Martinez a egalat peste aproape un sfert de oră, din penalty. Cel care le-a adus victoria celor de la Juventus a fost Gonzalo Higuain, care a marcat în minutul 80 dintr-o pasă a lui Bentacur. Cristiano Ronaldo nu a avut foarte multe reușite, dar a oferit momentul serii la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Paulo Dybala, marcatorul primului gol din meciul Inter – Juventus, scor 1-2, a fost chemat de jurnaliști pentru a oferi un scurt interviu la finalul partidei de pe San Siro, iar Cristiano Ronaldo a profitat de ocazie și i-a făcut o glumă argentinianului. Astfel, starul lui Juventus l-a pupat părintește pe Dybala în momentul în care părăsea arena din Milano.

Ronaldo și Dybala, super performanță la Juventus

Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala au reușit o performanță incredibilă la Juventus. Echipa din Torino a câștigat până acum 20 din 22 de meciuri atunci când lusitanul și argentinianul au fost trimiși să facă echipă în atacul fostei campioane din Serie A.

ADVERTISEMENT

Juventus Torino ocupă locul 1 în clasamentul din Serie A, cu 19 puncte după 7 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020. Formația din Torino a bifat 6 victorii și un egal în această ediție de campionat și se află la un singur punct în fața adversarilor de la Inter și la 3 distanță de Atalanta, echipă care ocupă locul 3 în clasament. Pentru Juve urmează meciul de pe teren propriu cu Bologna, pe 19 octombrie, de la ora 21.45.