Fotbal intern

FCSB, victorie în ultimul amical înainte de dubla cu Milsami Orhei! Ce echipă a folosit Bogdan Andone! Video

04.07.2019 | 22:13
FCSB victorie in ultimul amical inainte de dubla cu Milsami Orhei Ce echipa a folosit Bogdan Andone Video

FCSB a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, în ultimul amical înainte de dubla cu Milsami Orhei din turul 1 preliminar din Europa League. Florin Tănase a înscris singurul gol al meciului, în minutul 55, din penalty.

Min. 55 / Florin Tănase a deschis scorul din penalty.


UPDATE, 4 iulie, ora 19:27 / Bogdan Andone a anunţat ce formulă de start va alinia pentru amicalul cu FCSB.

Echipa de start a lui Bogdan Andone pentru amicalul CS Mioveni - FCSB
Echipa de start a lui Bogdan Andone pentru amicalul CS Mioveni – FCSB

CS Mioveni – FCSB, meci amical, LIVE Stream ONLINE pe FANATIK.RO

Partida CS Mioveni – FCSB se joacă joi, 4 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni şi este ultimul test pentru bucureşteni înaintea dublei din turul 1 preliminar al Europa League cu echipa Milsami Orhei din Republica Moldova. Jocul va putea fi urmărit pe canalul de Youtube al FCSB, aşa cum s-a întâmplat cu toate partidele de pregătire ale FCSB din această vară.

FCSB nu a mai plecat în această vară în stagii de pregătire în afara ţării. După foarte multă vreme a fost preferată încărcarea bateriilor pentru noul sezon la munte, la Poiana Braşov. Acolo, în afara antrenamentelor, echipa pregătită de Bogdan Andone a susţinut şi câteva meciuri amicale. Două au fost cu adversari modeşti, din judeţul Braşov, 7-0 cu Colţea şi 4-0 cu SR Braşov. Ultimul meci de la munte a fost jucat în compania Viitorului, ambele echipe fără jucătorii plecaţi la Euro 21. Meciul s-a terminat nedecis, 3-3, dar numai ca urmare a unei uriaşe gafe făcute de portarul FCSB, Bălgrădean, pe final de meci.

CS Mioveni – FCSB. Antrenorul Bogdan Andone trebuie să se descurce cu ce are la dispoziţie

Probleme de lot pentru Bogdan Andone

Cum Bogdan Andone nu îi mai poate avea la dispoziţie pe fundaşii de bandă Romario Benzar şi Junior Morais, transferaţi la Lecce şi respectiv Gaziantepspor, apărarea FCSB trebuie regândită. Noul venit de la Astra, Claudiu Belu Iordache, va fi probabil noul fundaş dreapta, iar pe stânga urmează a se căuta soluţii, pentru că internaţionalul de tineret Florin Ştefan de la Sepsi se va transfera numai în străinătate.

De asemenea, Bogdan Andone nu va conta pe cei trei internaţionali de tineret, Dragoş Nedelcu, Dennis Man şi Florinel Coman, aflaţi în vacanţă şi pe golgeterul sezonului trecut, francezul Harlem Gnohere, operat. Dintre noii veniţi, Răzvan Oaidă pare a-şi găsi deja locul, după dubla din partida cu Viitorul.

Tags: