Fotbal intern

CSA Steaua a transferat un jucător suspendat de FRF pentru blat!

16.07.2018 | 23:44
CSA Steaua a transferat un jucator suspendat de FRF pentru blat

CSA Steaua a transferat un jucător suspendat de FRF pentru blat. Alin Iordache s-a prezentat la reunirea roş-albaştrilor şi speră să îi dea o mână de ajutor echipei lui Marius Lăcătuş în Liga 4.

Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au sunat în această dimineaţă adunarea în Ghencea după ce sezonul trecut roş-albaştrii au ratat promovarea în Liga 3. Pe lângă vedetele echipei, Predescu şi Răzdan, FANATIK.RO a mai aflat că printre jucătorii mai cunoscuţi care s-au prezentat la antrenamentele steliştilor s-au regăsit şi Alexandru Aldea, ultima oară legitimat la FCSB, dar şi Alin Iordache, 22 de ani.

CSA Steaua a transferat un jucător suspendat de FRF pentru blat!

Acesta din urmă şi-a făcut junioratul la FCSB, dar a rămas cunoscut în fotbalul românesc după ce a fost suspendat de FRF în 2016 pentru meciuri trucate la pariuri. Pe vremea în care Iordache avea doar 20 de ani şi juca la Gloria Buzău, majoritatea fotbaliştilor din echipa lui Ion Viorel au fost suspendaţi pentru blaturi. Antrenorul principal a primit doi ani de suspendare, si o penalitate de 200 de mii de lei, iar fotbalişti precum Georgian Marcu, 12 luni şi o suspendare de 50.000 lei sau Clement Pălimaru, 10 luni suspendare şi o penalitate de 40.000 lei.

În schimb Alin Iordache a primit 2 luni de suspendare şi o penalitate de 10.000 lei. FANATIK.RO a aflat că în cele două luni în care a fost suspendat jucătorul care pe atunci avea doar 20 de ani nu a avut dreptul să se antreneze cu nici o altă formaţie. Ultima oară fotbalistul care a făcut junioratul în curtea echipei lui Gigi Becali a fost legitimat la Concordia Chiajna, dar şi-a încheiat contractul cu ilfovenii în această vară. Marius Lăcătuş continuă campania de achiziţii şi se mai află în discuţii cu alţi şase fotbalişti. În urmă cu o lună de zile conducerea roş-albaştrilor a decis să renunţe la serviciile antrenorului principal Ion Ion.