Fotbal intern

VIDEO. Steaua Armatei, victorie cu 6-0 în primul meci oficial!

Final de meci! Steaua Armatei bate în primul meci oficial, cu scorul de 6-0 pe Venus, după două goluri din penalty, unul din lovitură liberă şi trei din acţiuni. ...
VIDEO Steaua Armatei victorie cu 60 in primul meci oficial

Final de meci! Steaua Armatei bate în primul meci oficial, cu scorul de 6-0 pe Venus, după două goluri din penalty, unul din lovitură liberă şi trei din acţiuni.

Marius Lăcătuş s-a agitat la început pe bancă, însă ulterior s-a liniştit. Fanii au fost prezenţi în Ghencea şi au încurajat jucătorii, care i-au salutat pe suporteri la final.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (5)

UPDATE. 6-0! Steliştii marchează din lovitură liberă.

UPDATE. 5-0 pentru CSA Steaua! Şi încă o reuşită pentru “roş-albaştrii”, care este anulată pe motiv de ofsaid.

UPDATE. Chiar dacă scorul este de 4-0, suporterii au strigat “La Forban cu voi”.

UPDATE. Targa e mică în Liga 4.

CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (1) CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (2)

UPDATE. Rezervele lui Venus poartă veste cu Europa League.

CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (13)

UPDATE. Aşa arată programul de meci:

CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (7)

UPDATE. Pauză de hidratare, în care jucătorii primesc şi indicaţii. Un suporter ţipa mereu la jucători. “Lăcătuş intră tu in teren”.

CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (2) CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (4)

UPDATE. Ion Ion nu dă indicaţii, cel care se implică este Lăcătuş, care a fost aclamat de suporteri.

CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (1) CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (2)

UPDATE. 1-0! Echipa antrenată de Marius Lăcătuş a deschis scorul în Ghencea.

UPDATE. Lăcătuş a gesticulat la începutul partidei, după care s-a aşezat liniştit pe bancă.

CSA STEAUA. Lacatus nu poate sa joace pe National Arena (3)

UPDATE. A început partida.

UPDATE.  CSA Steaua şi-a anunţat lotul pentru meciul cu Venus. Totodată, oficialii echipei au anunţat ă au fost suplimentate biletele gratuite, urmând ca alţi 1.000 de suporteri să fie pe Ghencea.

“Veşti bune pentru suporterii Stelei! În urma discuţiilor cu CSA Steaua, AS47 a reuşit suplimentarea cu 1.000 de bilete gratuite pentru primul meci pe care Steaua îl va juca în Liga a IV-a, împotriva celor de la AFC Venus 1914. Astfel, toţi cei care vor să susţină Steaua sunt aşteptaţi în Ghencea, vineri, 1 septembrie, începând cu ora 15:30.
Mulţumim CSA Steaua Bucuresti pentru sprijin! Steaua a arătat, din nou, că suporterii primează”, se arată în comunicat.

21151277_1426279070741083_2926142376183947535_n

UPDATE. CSA Steaua, echipa Armatei manageriată de Marius Lăcătuş, debutează oficial vineri în liga a patra, jucând pe teren propriu, în Ghencea, contra celor de la Venus. Meciul începe de la ora 17, iar FANATIK.RO vă va oferi informaţii şi materiale VIDEO în timp real de la partidă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Marius Lăcătuş a vorbit la un post de televiziune despre proiectul său de la CSA Steaua, despre obiectivul pe care îl are el şi antrenorul Ion Ion, dar şi despre faptul că CSA Steaua nu poate disputa meciuri pe Naţional Arena deoarece chiria de 20.000 de eur0 pentru închirierea unui joc este destul de mare pentru bugetul clubului său.

“Noi vom urma regulamentul şi nu vom recurge la niciun tertip. Şi aşa am fost acceptaţi în Liga 4. Dacă se decide să promoveze două echipe cu atît mai bine. Nu am discutat incă să jucăm pe Arena Naţională. Este un efort financiar destul de mare să jucăm pe acest stadion chiar dacă este Liga 4”, şi-a început discursul Lăcătuş.

CSA Steaua. “Ne vom bate mai multe echipe la promovare”

În continuare fostul mare atacant al Stelei a declarat:

“Eu cred că dacă suporterii ne vor asigura că vor veni în număr atît de mare atunci vom discuta. Foarte bine că Niculae şi Pancu o să joace la Academia Rapid. Dacă ei mai pot, atunci îi aşteptăm pe teren. Oricum pentru promovare se vor bate mai multe echipe, nu doar noi şi Rapid. Despre echipa Dinamo a domnului Badea nu am nici un amănunt.

Ion Ion are contract pe doi ani cu obiectiv de promovare în fiecare an. Dacă îşi va îndeplini obiectivul atunci i se va prelungi contractul pe încă doi ani. În situaţia dânsului sunt şi eu. Dacă nu vor reuşi, atunci ne vom da la o parte şi vom lăsa locul la alţii. Nu avem salarii la echipă nici 500 de euro. Am vândut 900 de abonamente”