Fotbal intern

CSA Steaua dă lovitura pe piața transferurilor! Un fost campion al României, aproape de „militari”: „Mă interesează proiectul”

CSA Steaua da lovitura pe piata transferurilor Un fost campion al Romaniei aproape de militari Ma intereseaza proiectul

CSA Steaua are obiectivul să se califice în Liga a 3-a. Formația aflată sub conducerea lui Marius Lăcătuș este pe primul loc în Liga a 4-a, seria București, dar a început cu stângul anul 2019, după înfrângerea suferită cu AS Carmen, scor 0-1, în primul meci din acest an. Astfel, „Bestia” a decis că are nevoie de întăriri și este foarte aproape să îl aducă la echipă pe fostul campion al României, Marius Pena, anunță sport.ro.

Marius Pena la un pas să semneze cu CSA Steaua

Marius Pena a câștigat titlul alături de Oțelul Galați, în sezonul 2010/2011. El a mai câștigat și Supercupa României, tot alături de moldoveni. Împreună cu trupa lui Dorinel Munteanu, Marian Pena a jucat și în grupele Ligii Campionilor, în toate cele șase meciuri cu FC Basel, Benfica și Manchester United. El a și înscris la debutul moldovenilor în cea mai importantă competiție europeană, în înfrângerea cu FC Basel, scor 1-2.

Contactat de FANATIK, Marius Pena a confirmat negocierile avansate cu CSA Steaua: „Încă nu am semnat, dar este adevărat că sunt discuţii. Mă interesează proiectul. Am purtat şi port în continuare discuţii cu domnul Lăcătuş. Clar obiectivul este promovarea şi apoi în cel mai scump timp echipa să urce cât mai sus. Situaţia mea se va rezolva cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare”, ne-a spus atacantul.

Marius Pena a pus umărul la titlul câștigat de Oțelul Galați. Acum este la un pas să ajungă la CSA Steaua

Marius Pena se „reactivează” după ce s-a retras în 2018

Marius Pena a fost crescut de Progresul București, apoi a mai trecut pe la Rapid 2, Râmnicu Vâlcea, Concordia Chiajna, Oțelul Galați și FC Baku, pentru ca apoi să revină la Chiajna, echipă de la care s-a retras în vara lui 2018. În sezonul 2010/2011, în care a câștigat titul alături de gălățeni, Pena a jucat 27 de partide în Liga 1 Betano și a înscris 8 goluri.

După 18 etape, CSA Steaua este pe primul loc în Liga a 4-a, seria București, cu 16 victorii, un egal și o înfrângere. „Militarii” au un avans de 2 puncte în fața lui CS FC Dinamo și de patru puncta în fața celor de la AS Carmen.

  • 242 de meciuri, 37 de goluri și 25 de pase decisive în Liga 1 are în palmares Marius Pena