Fotbal intern

CSA Steaua şi-a anunţat rivalii: “Dinamo, Rapid, Petrolul şi…FCSB!”

CSA Steaua şi-a anunţat rivalii, iar FCSB e printre ei! Proiectul CSA Steaua prinde din ce în ce mai mult avânt. Echipa a debutat în Liga a patra şi a făcut-o foarte bine, reuşind să...
11.09.2017 | 00:01
CSA Steaua sia anuntat rivalii Dinamo Rapid Petrolul siFCSB

CSA Steaua şi-a anunţat rivalii, iar FCSB e printre ei! Proiectul CSA Steaua prinde din ce în ce mai mult avânt. Echipa a debutat în Liga a patra şi a făcut-o foarte bine, reuşind să câştige primele două meciuri, iar fanii au fost prezenţi în număr destul de mare la amblele paride, cea de acasă cu Venus şi cea din deplasare, împotriva Sportului Studenţesc. Acum, şi în mediul online echipa e din ce în ce mai vizibilă.

Echipa are, din urmă cu câteva zile, şi pagină pe wikipedia, în care este prezentată ca fiind continuatoarea fostei CCA. Sunt înşirate rezulatele de-a lungul timpului, cele mai mari reuşite din istoria clubului, dar şi câteva cuvinte despre suporteri: data înfiinţări primului grup ultra, evoluţia acestuia şi conflictul deschis cu patronul Gigi Becali, care a dus la scindarea în mai multe facţiuni.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CSA Steaua anunţă de ce e rivală cu FCSB

Partea surprinzătoare vine însă atunci când sunt enumerate rivalităţile echipei. Printre cele tradiţionale şi cunoscute, cum ar fi duşmănia cu fanii lui Dinamo, cu rapidiştii sau petroliştii, aflăm cu surprindere că şi FCSB şi fanii săi nu sunt omise de la acest capitol! “În ultima vreme s-a creat o nouă rivalitate, cu fanii celor de la FCSB, care continuă să susţină că echipa lor este adevărata Steaua, în ciuda hotărârilor judecătoreşti”, se arată pe pagina creată de suporteri.

CSA Steaua s-a înscris în acest sezon de Liga a patra, iar la partidele amicale disputate pe terenul din complexul Ghencea, dar şi la meciurile oficiale din campionat, asistenţa a fost undeva în jur de 1.500 de spectatori. Antrenorul echipei este fostul jucător al Stelei din anii 70, Ion Ion, iar manager este Marius Lăcătuş. Jucătorii au fost transferaţi in corpore de la Academia “Atletico Madrid”.