Sport

Video. CSM a demolat Gyor-ul! Primul eşec al maghiarelor la Bucureşti

CSM Bucureşti - Gyor 28-22 s-a jucat în prima etapă din faze grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin. "Tigroaicele" sunt pe primul loc în Grupa 1.
26.01.2018 | 12:37
Video CSM a demolat Gyorul Primul esec al maghiarelor la Bucuresti

Unguroaicele au început mai bine meciul din Sala Polivalentă, iar după primele cinci minute, CSM Bucurşti nu marcase niciun gol. Până spre finalul primei reprize, echilibrul a fost cuvântul de ordine. Chiar înaintea pauzei, “tigroaicele” au marcat trei goluri consecutive şi au intrat la cabine în avantaj, scor 13-11. În a doua repriză, CSM Bucureşti s-a dezlănţuit, iar cu ajutorul Paulei Ungureanu, diferenţa a ajuns şi la cinci goluri. Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic au reuşit un meci incredibil şi şi-au conduse colegele spre victorie. Gyor a pierdut primul ei meci la Bucureşti, campioana Ungariei câştigase de fiecare dată când a venit în Capitală.  VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Final / CSM Bucureşti s-a impus în meciul contra campioanei Ungariei, scor 28-22

Minutul 55 / CSM Bucureşti reuşeşte cinci minute magice şi “tigroaicele” păstrează avansul de patru goluri. Scor 25-21

Minutul 50 / Gyor se apropie de CSM Bucureşti, după ce au marcat două goluri consecutive. Scor 22-19

Minutul 45 / Continuă jocul bun al campioanei României! CSM Bucureşti meţine distanţa de patru goluri. Scor 19-15

Minutul 40 / Paula Ungureanu închide poarta campioanei României! CSM Bucureşti o conduce pe Gyor, scor 17-13

Minutul 35 / “Tigroaicele” domină startul celei de-a doua reprize şi conduc pe tabelă cu scorul de 15-12

Pauză / CSM Bucureşti a intrat în avantaj la cabine, scor 13-11. În ultimele secunde al reprizei, “tigroaicele” puteau să se distanţeze la trei goluri

Minutul 25 / Niciuna dintre echipe nu a reuşit să se distanşeze decisiv pe tabelă. CSM Bucureşti – Gyor 10-11

Minutul 20 / CSM Bucureşti – Gyor 9-9. “Tigroaicele” sunt în urmărirea adversarelor

Minutul 15 / Echilibru la mijlocul primei reprize. Cele două echipe se află la egalitate, scor 6-6

Minutul 10 / CSM Bucureşti – Gyor 3-3. Cristina Neagu a marcat toate golurile “tigroaicelor”

Minutul 5 / CSM Bucureşti înscrie primul gol prin Cristina Neagu după ce unguroaicele au condus cu 2-0 timp de patru minute


UPDATE, ora 20:16 / Oficialii celor de la CSM Bucureşti au anunţat că meciul cu Gyor este sold-out. Toate biletele pentru partida care se va juca în Sala Polivalentă au fost vândute de câteva zile.  VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Au fost anunţate echipele de start pentru CSM Bucureşti – Gyor. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


CSM Bucuresti – ETO Gyor LIVE STREAM Liga Campionilor. CSM Bucureşti continuă drumul spre Final Four-ul Ligii Campionilor din poziţia de lider al grupei principale I, cu 6 puncte, tot atâtea câte are şi adversara din primul meci, Győr ETO, formaţie aflată pe locul secund. Sala Polivalentă va fi neîncăpătoare vineri, de la ora 20.30, când are loc confruntarea ultimelor două câştigătoare ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti şi Győr. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

CSM Bucuresti – ETO Gyor LIVE STREAM Liga Campionilor. ”Tigroaicele” au mărturisit că sunt cu gândul la această dispută de la începutul anului şi sunt nerăbdătoare să se vadă faţă-n faţă pe teren cu rivalele unguroaice. „ Sperăm că va fi un meci bun, pentru că ambele echipe suntem puternice. Eu sper la o atmosferă cât mai plăcută, să vină cât mai mulţi fani să ne susţină. Cred că toată lumea aşteaptă acest meci, startul în Liga Campionilor, şi noi şi suporterii”, a spus căpitanul echipei din capitală, Oana Manea.

CSM Bucuresti – ETO Gyor LIVE STREAM Liga Campionilor. Sprijinul suporterilor, factor important

CSM Bucuresti – ETO Gyor LIVE STREAM Liga Campionilor. Pivotul de la CSM Bucureşti a continuat, subliniind importanţa partidei:  “Nu este o presiune mare, am mai jucat cu ele, ne ştim destul de bine. Totul ţine de noi, de ziua meciului, de şansă. Le-am studiat şi o să o mai facem. Ar conta foarte mult dacă am debuta cu o victorie, am avea un moral bun, mai ales că ar fi vorba despre o victorie în faţa Győr-ului. Cred că meciurile următoare le-am disputa cu mult mai multă încredere”.

CSM Bucuresti – ETO Gyor LIVE STREAM Liga Campionilor. Faptul că meciul se va disputa cu casa-închisă o bucură pe Helle Thomsen, antrenoarea de la CSM Bucureşti. Aceasta a mărturisit că-şi doreşte ca fetele sale să rupă blestemul jocurilor de pe teren propriu cu Győr: “Va fi o partidă dificilă, cu o echipă fantastică, şi mă bucur că va fi sala plină pentru că este important pentru noi sprijinul suporterilor. Sper să facem un meci bun, să mulţumim pe toată lumea şi să-I facem fericiţi pe cei de la club, din oraş şi din ţară. Ştim că CSM nu a câştigat pe teren propriu împotriva celor de la Győr şi vrem să schimbăm acest lucru vineri”.

CSM Bucuresti – ETO Gyor LIVE STREAM Liga Campionilor. “Se vede interesul acestui joc, am fost obligaţi în decembrie să scoatem biletele la vânzare iar azi ne putem lăuda cu sold-out şi este un lucru foarte bun. Pentru meciul de vineri şi-au anunţat prezenţa 135 de suporteri maghiari pus alţi câţiva sponsori care fac parte din staff”, a precizat şi team-managerul echipei CSM Bucureşti, Nicolae Luca.

CSM Bucuresti – ETO Gyor LIVE STREAM Liga Campionilor. Acesta a vorbit şi despre confruntarea din teren dintre cele două superputeri continentale: “Ne pregătim din nou de Liga Campionilor, de data aceasta avem cei mai puternici adversari pe care îi puteam întâlni. Nu e vorba de un ghinion sportiv, ci de o normalitate, pentru că au rămas cele mai bune echipe din Europa. Győr e o echipă care a început să facă potecă în România, participând an de an la meciuri împotriva noastră. Vorbim despre un joc foarte important nu doar prin încărcătura sa emoţională, dar contează foarte mult şi punctele puse în joc”