Sport

„Tigroaicele”, umilite de Gloria Buzău! CSM București, la un pas să piardă titlul

04.05.2019 | 18:42
CSM București, la un pas să piardă titlul în Liga Florilor, în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea *foto: sportpictures.eu

CSM București este la un pas să piardă titlul în Liga Florilor. „Tigroaicele” au parte de o deplasare dificilă în fața celor de la Gloria Buzău. Elevele lui Dragan Djukic au fost conduse cu 18-9 la pauza partidei din penultima etapă a primei divizii de handbal feminin. Marea rivală din acest sezon, SCM Râmnicu Vâlcea, a reușit să câștige fără probleme în deplasare la Universitatea Cluj-Napoca, scor 17-27.


UPDATE, ora 19:00 CSM București a suferit o înfrângere uluitoare în deplasare, în fața celor de la Gloria Buzău, scor 29-21. Cu această înfrângere, SCM Râmnicu Vâlcea pune 3 puncte în fața „Tigroaicelor” și au și avantajul întâlnirilor directe. Astfel, bucureștencele au nevoie de un scenariu SF pentru a mai spera la titlu. Asta ar însemna ca SCM Râmnicu Vâlcea să piardă ambele meciuri rămase, cu Slatina și Bistrița, iar CSM să câștige duelurile cu SCM U Craiova și Baia Mare. De altfel, vâlcencele mai au nevoie de o singură victorie pentru a obține titlul.

Clasamentul actualizat al Ligii Florilor este disponibil aici.


LIVESCORE/ Gloria Buzău – CSM București: 25-15, minutul 50

CSM București, misiune imposibilă în Liga Florilor

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București sunt umăr la umăr în clasamentul Ligii Florilor. Cu toate acestea, vâlcencele au avantajul duelului direct, după victoria uluitoare din tur, în Polivalenta din București. Chiar dacă „Tigroaicele” s-au impus la Sala Traian, vâlcencele păstrează avantajul duelului direct și sunt mari favorite la titlu.

De altfel, SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat și în Supercupa României, tot împotriva celor de la CSM București. „Tigroaicele” și-au luat revanșa în Cupa României, unde le-au bătut pe vâlcence după prelungiri. O palidă consolare însă, dacă ținem cont de sumele importante pe care bucureștencele le-au cheltuit în ultimul sezon.