Sport

CSM Bucureşti – Vipers 26-31. „Tigroaicele”, de nerecunoscut! Au suferit a doua înfrângere în EHF Champions League

04.11.2018 | 19:53
CSM Bucuresti  Vipers 2631 Tigroaicele de nerecunoscut Au suferit a doua infrangere in EHF Champions League

CSM București părea să-și fi revenit după schimbarea lui Magnuos Johansson cu Dragan Djukic, legând patru victorii consecutive, dintre care una chiar pe terenul adversarei de duminică. Totuși, la returul cu Vipers Kristiansand au arătat din nou la fel de rău ca-n debutul sezonului.

CSM București a pierdut cu 26-31 în propria arenă și a suferit astfel cea de-a doua înfrângere a stagiunii în EHF Champions League. Grupa D s-a complicat și mai mult pentru CSM, care are 4 puncte, cu unul în plus față de următoarele două clasate. Lider este Ferencvaros, cu 6 puncte.

În următoarea fază a competiției merg primele trei clasate din fiecare grupă.

CSM București – Vipers 26-31

Min. 60 – Final de meci

Min. 50 – Bucureștencele au nevoie de o minune în ultimele zece minute pentru a întoarce rezultatul

Min. 40 – CSM nu reușește mare lucru nici în debutul reprizei secunde, astfel că diferența se păstrează

Min. 30 – Pauză! Fetele noastre au de recuperat un handicap de cinci goluri în repriza secundă

Min. 20 – Fetele de la CSM București comit greșeli elementare, în special în atac, iar Vipers profită

Min. 10 – Start greoi de meci pentru fetele noastre. Norvegiencele conduc după zece minute

Min. 1 – A început partida

După un start de sezon modest, în care CSM Bucureşti a pierdut Supercupa României şi a înregistrat două înfrângeri, „tigroaicele” dau semne de revenire. Demiterea lui Magnus Johansson a produs şocul la echipă, iar sub comanda lui Dragan Djukic, campioana României este neînvinsă. Chiar dacă este una dintre favoritele la câştigarea Ligii Campionilor, CSM Bucureşti are o defensivă modestă în actualul sezon, primind 88 de goluri în primele trei meciuri din Grupa D, având cea mai slabă apărare.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport şi Telekom Sport CSM Bucureşti – Vipers din Liga Campionilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

CSM Bucureşti – Vipers Kristiansand se va juca duminică, de la ora 18:30, iar meciul din Sala “Dinamo” va fi transmis în direct de Telekom Sport şi Digi Sport. Toate fazele importante ale partidei vor putea fi urmărite, începând cu ora 18:30, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Vipers Kristiansand este ultima clasată în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cu toate acestea, în tur, campioana Norvegiei le-a dat mari bătăi de cap „tigroaicelor”. Formaţia antrenată de Dragan Djukic, aflat la debutul pe banca lui CSM Bucureşti, a reuşit să se impună, scor 29-27, Andrea Lekic fiind cea mai bună marcatoare, cu nouă reuşite. După partida de duminică, campioana României va mai juca două meciuri în Grupa D a Ligii Campionilor, cu Ferencvaros (11 noiembrie) şi cu SG BBM Bietigheim (17 noiembrie).

CSM Bucureşti - Vipers se joacă în etapa a patra din Liga Campionilor la handbal feminin
CSM Bucureşti – Vipers se joacă în etapa a patra din Liga Campionilor la handbal feminin