News

CTP, mesaj dur pentru Viorica Dăncilă! Ce a zis jurnalistul după ce a fost huiduită la Cluj

10.05.2019 | 10:01
CTP mesaj dur pentru Viorica Dancila Ce a zis jurnalistul dupa ce a fost huiduita la Cluj

Cristian Tudor Popescu lansează un nou atac dur  la adresa premierului Viorica Dăncilă. Reacția cunoscutului gazetar vine în contextul deciziei prim-ministrului de a-i solicita președintelui Klaus Iohannissă ceară aderarea noastră la spaţiul Schengen şi încetarea MCV”.

CTP o pune la zid pe Viorica Dăncilă

Ce a ținut să transmită doamna Dăncilă – care nu a fost invitată din considerente tehnice explicate de multe ori? Ce face doamna Dăncilă? Îi transmite domnului Iohannis: Domnu’, ai grijă matale acolo, să dai tare, să-i iei tare p-ăia și să le zici de ce nu ne băgați, domn’le, în Schengen, de ce nu ridicați MCV-ul?

Dăncilă dă astfel de înțeles că dacă ar fi fost ea acolo, era altceva, dădea cu ei de pământ. Întrebarea e: cum dădea ea cu ei cu ei de pământ? Spunând: „He he” sau citind de pe hârtiuță: „dau cu voi de pă-mânt”?” , a comentat Cristian Tudor Popescu, în direct la Digi 24.

Viorica Dăncilă, premierul României. Sursa foto:hepta.ro
Viorica Dăncilă, premierul României. Sursa foto:hepta.ro

CTP, despre Viorica Dăncilă: „Yes, yes, he he”

Ce înseamnă informal? Înseamnă că stă de vorbă cu domnul Junker, cu domnul Tusk, cu doamna Merkel, cum stau eu de vorba cu domnul Hurezeanu când plecăm de aici. Într-un summit informal, nu se adoptă decizii, dar se discută într-un registru, care poate fi substanțial. Ce făcea doamna Dăncilă, în această situație informală? Yes yes, he he!

Ăsta e modul de gândire al PSD, al lui Dragnea și a lui Dăncilă: să intre tare, să zbierăm la Bruxelles că suntem independenți, că suntem mândri. Si ce fac cu asta? O să obții ceva?” , a mai spus CTP.

Totodată, reputatul jurnalist a vorbit despre intrarea României în spațiul Schengen, subiect invocat de premierul Viorica Dăncilă , în cadrul unui discurs susținut în cursul zilei de miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

Mark Rutte ( premierul Olandei n.r.) a spus sec: O să intrați în Schengen atunci când o să îndepliniți criteriile pentru statul de drept, pentru democrație și lupta anticorupție. Vă îndreptați în direcția greșită.Câtă vreme Olanda – unde nu e ca la PSD unde zice domnul Dragnea și se face în secunda 2, acolo e cu consens, cu vot si cu consens. Câtă vreme unele țări vor spune ce a spus domnul Rutte, nu intrăm în Schengen oricât strigă doamna Dăncilă” , precizează Cristian Tudor Popescu.