News

CTP, comparație haioasă între PSD și Cernobîl: „E un cofraj radioactiv, care te transformă în mutant”

07.06.2019 | 14:17
CTP comparatie haioasa intre PSD si Cernobil E un cofraj radioactiv care te transforma in mutant

Cristian Tudor Popescu a oferit un comentariu haios pe tema mișcărilor tectonice care au avut loc în politica românească în ultimii ani și a comparat Partidul Social Democrat cu accidentul de la Cernobîl, cel care a fost ecranizat recent de cei de la HBO într-o miniserie extrem de apreciată.  CTP susține că toți cei care ajung să fie parteneri cu PSD suferă mutații asemănătoare cu cele pe care le suferă și partidele care sunt apropiate de social-democrați.

CTP compară PSD cu dezastrul de la Cernobîl

CTP a comentat mișcările care au avut loc în ultima perioadă pe scena politică românească, începând chiar de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial: „În 1945 în politica românească s-a produs un accident nuclear, ca acela de la Cernobîl. Şi, cum ştiţi, urmările nu dispar ani şi ani, mii de ani nu dispar urmările unui astfel de accident. Radiaţia persistă, remanentă, are niveluri foarte înalte în zona de excluziune, aproape de miez. La Cernobîl, dacă intri în zona respectivă, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos. Acelaşi lucru înseamnă PSD.”  

„Când ajunge un om în zona de radiaţie a PSD, care poate să fie chiar şi în afara PSD, în apropierea lui, chiar în partid – vezi aliaţii de decenii ai PSD, că a tot avut tovarăşi de drum, cum are şi azi -, când ajungi în zona de radiaţie a PSD vei fi cu siguranţă transformat. Acolo e un cofraj radioactiv, care te transformă într-un mutant. Toţi pe cei pe care îi vedeţi acolo fac parte din aceeaşi specie mutantă. Unii sunt mai cu pretenţii, se dau mai rafinaţi, alţii sunt mai din topor, unii joacă un rol, alţii altul, în esenţă toţi sunt din aceeaşi specie de mutanţi şi nu se schimbă sub nicio formă. PSD e un partid care nu evoluează, la fel ca radiaţia de la Cernobîl. Ea e persistentă, peste ani şi ani”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru Digi24.

CTP a comparat PSD cu dezastrul de la Cernobîl *foto: Digi 24
CTP a comparat PSD cu dezastrul de la Cernobîl *foto: Digi 24

Cristian Tudor Popescu, despre îndemnul la acord național al lui Iohannis

Reputatul Jurnalist a comentat și îndemnul lui Klaus Iohannis pentru un acord național, după reușita Referendumului pentru Justiție: „Preşedintele Iohannis a propus un acord naţional, pactul pentru continuarea parcursului european al României. Dl Iohannis crede că aşa ceva chiar se va întâmpla? L-a propus ca să se întâmple? Dintr-o vocaţie pe care si-a găsit-o acum, foarte recent, de papă. Dl Iohannis, probabil influenţat de Papa Francisc, a zis dle, vă iau sub pulpana mea, sub aripa mea. Cum a spus papa: cu toţii împreună. ” 

„Dl Iohannis, iluminat de prezenţa Părintelui Francisc, din preaplin sufletesc, vrea să unească partidele?!. Nu, ştie foarte bine că PSD îl va contra, ceea ce a şi făcut. PSD a reluat deja, de acum, nu aşteptăm până în septembrie, a reluat dublul standard, protocoalele secrete, românii mândri în Europa şi imunitatea preşedintelui. Propune acordul de ce? Pentru a-i pune în dificultate pe PSD-ALDE, care resping, iar asta aduce capital electoral la preşedinte”, a mai comentat Cristian Tudor Popescu.