Fotbal international

Cu cine joacă CFR Cluj în play-off-ul Europa League. Când au loc meciurile

16.08.2018 | 23:00
Cu cine joaca CFR Cluj in playofful Europa League Cand au loc meciurile

CFR Cluj a învins cu scorul de 5-0 pe Alashkert și s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce și în meciul tur s-a impus cu 2-0 în Armenia. Ardelenii vor juca în faza următoare a competiției cu Dudelange. Culio a deschis scorul pentru clujeni din penalty, iar Omrani a stabilit scorul pauzei. Hoban, Mailat și încă o dată Omrani au stabilit scorul final, iar trupa din Gruia se gândește deja la dubla cu Dudelange. Meciurile din play-off se vor disputa pe 23 și 30 august.

Returul de la Cluj-Napoca a fost o simplă formalitate pentru CFR. Ardelenii s-au impus cu scorul de 5-0 la capătul unui meci pe care l-au controlat fără a întâmpina probleme din partea armenilor. Antonio Conceicao a trimis în teren următorul 11:  Cosmin Vâtcă – Ionuţ Peteleu, Paulo Vinicius, Andrei Mureşan, Mario Camora – Damjan Djokovic, Ovidiu Hoban, Juan Culio – Adrian Constantin Păun, George Ţucudean, Billel Omrani. Rezerve: Dorin Farcaş, Cristian Manea, Adam Lang, Sebastian Mailat, Alexandru Ioniţă II, Mihai Bordeianu, Robert Tambe. De partea cealaltă, armenii au aliniat jucătorii: Ognjen Cancarevic – Mladen Zeljkovic, Danijel Stojkovic, Oliver Praznovsky, Gagik Daghbaşian – Artak Grigorian, Artur Edigarian – Uros Nenadovic, Danilo Sekulic, Artak Edigarian – Edgar Manucearian. Rezerve: Henri Avaghian, Gustavo Marmentini, Goran Antonic, Artak Daşian, Artem Simonian, Jefferson, Cesar Romero Jr. Antrenor: Varujan Sukiasian

Campioana României s-a impus și în partida tur din Armenia, 2-0, după cele două goluri marcat de George Ţucudean. Jucătorul a deschis scorul la doar cinci minute de la startul partidei, după ce ardelenii au mai avut o ocazie prin Alexandru Păun, care fusese angajat de acelaşi Camora. Atacantul campioanei României a făcut dubla după ce a transformat un penalty în minutul 49 al partidei. Tot George Ţucudean a obţinut lovitura de pedeapsă. CFR Cluj a început sezonul european în turul 2 preliminar al Champions League, când au dat de campioana Suediei, Malmo FF. Ardelenii au fost eliminaţi după 0-1 în Gruia şi 1-1 în deplasare.

Cu cine joacă CFR Cluj în play-off-ul Europa League. Când au loc meciurile

CFR Cluj va întâlni Dudelange în play-off-ul Europa League. Dudelange – Legia Varșovia s-a terminat 2-2, după ce luxemburghezii au învins în tur, în Polonia, cu scorul de 2-1. Dudelange a condus cu 2-0, iar Legia a egalat în minutul 86 și a sperat că poate obține calificarea dramatic. Polonezii mai aveau nevoie de un gol, dar până la finalul partidei nu au mai reușit să puncteze, mai mult, au avut un jucător eliminat în minutul 95. Pentru Dudelange au jucat: Joubert – Jordanov, Malget, Stelvio, Prempeh, El Hriti – Stumpf, Kruska, Couturier, Stolz – Turpel. Rezerve: Bisevac, Frising, Kenia, Melisse, Perez, Pokar, Sinani. Antrenor: Antoine Mangione. Meciul tur dintre CFR Cluj și Dudelange se va juca pe 23 august, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 30 august.