Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în optimile de finală la Roland Garros 2019. Adversar accesibil!

01.06.2019 | 13:09
Cu cine joaca Simona Halep in optimile de finala la Roland Garros 2019 Adversar accesibil

Cu cine joacă Simona Halep în optimile de finală la Roland Garros 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, se află în această săptămână la Paris, acolo unde are de apărat 2000 de puncte în clasamentul WTA. Ea evoluează în cadrul turneului Roland Garros, de categorie Grand Slam, cu premii totale în valoare de 23,029,029 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Franţei, la Stade Roland Garros, se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie.

Pe cine va întâlni Simona Halep în optimile de finală la Roland Garros 2019

Simona Halep pare să-şi fi regăsit încrederea odată cu startul meciurilor pe zgura pariziană. Jucătoarea noastră a disputat la Openul francez trei finale şi a cucerit un titlu, anul trecut, după o finală de neuitat disputată cu americanca Sloane Stephens. Reprezentanta noastră îşi doreşte să câştige la Paris şi cel de-al doilea turneu de Grand Slam al carierei.

Simona Halep, care nu mai poate reveni pe primele două poziţii ale clasamentului la finalul acestui turneu, are încredere totuşi că paote repeta rezultatul de anul trecut. La ediţia din acest an, ea trecut de Ajla Tomljanovic în primul tur, de Magda Linette, locul 87 WTA, în turul secund, iar în turul al treilea de Lesia Tsurenko. În optimile de finală, ea urmează să dea peste câştigătoarea dintre Monica Puig (Puerto Rico, locul 59 WTA) şi Iga Swiatek (Polonia, locul 104 WTA).

Cu cine joacă Simona Halep în optimile de finală la Roland Garros 2019

Simona Halep, bucuroasă pentru laudele experţilor Eurosport

“Îmi dau încredere (n.r. comentariile pozitive primite de la Boris Becker, Mats Wilander, etc), este un lucru extraordinar că vorbesc atât de frumos despre mine, chiar știu tenis și stiu ceea ce spun. Nu va fi ușor să iau eu trofeul aici, meciurile vor fi tot mai grele, eu am o mică presiune și încerc să o transform într-o energie pozitivă. Mă simt bine, mă simt cu energie pe teren, mă simt pozitivă și am încredere. Acum ce va fi nu știu, o să vedem pe parcurs”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de la Paris.