Sporturi

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la Moscova! A avut ghinion la tragerea la sorți

14.10.2018 | 13:58
Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Moscova A avut ghinion la tragerea la sorti
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru Kremlin Cup, competiția la care românca va juca în perioada 15-20 octombrie, în calitate de favorită numărul 1. Calificată direct în turul 2, Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Anastasia Pavlyuchenkova. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Moscova – Kremlin Cup accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din Rusia.

Nu va fi un start ușor pentru Simona Halep. Le-a învins pe ambele posibile oponente în ultimele luni, dar după meciuri extrem de complicate. În cazul în care se va califica în următoarea rundă, Simona Halep ar putea să întâlnească o altă favorită a gazdelor, Daria Kasatkina. Aceasta are de jucat cu Lesia Tsurenko, apoi cu învingătoarea dintre Alize Cornet și o jucătoare din calificări.

ADVERTISEMENT

Simona Halep o conduce pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 35 WTA, cu un categoric 8-0 la confruntări directe, dar la ultimul duel, la Montreal, românca a avut nevoie de set decisiv, câștigat greu, 7-5. Pe Ajla Tomljanovic, locul 46 WTA, Simona Halep a întâlnit-o o singură dată, la Cincinnati, în acest an, și s-a impus tot după un meci cu set decisiv, scor 4-6, 6-3, 6-3.

Simona Halep vs câștigătoarea dintre Pavlyuchenkova și Tomljanovic în turul 2 la Moscova
Pe cine va înfrunta Simona Halep în turul 2 la Moscova. Acesta este tabloul competiției

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la Moscova. Meciuri tari, dar mereu câștigate

Dacă va trece de aceste două partide, Simona Halep ar putea juca în semifinale împotriva olandezei Kiki Bertens, cea care o învingea în finala de la Cincinnati și care este în luptă pentru un loc la Turneul Campioanelor de la Singapore. Mihaela Buzărnescu este și ea pe aceeași jumătate de tablou cu Halep și o posibilă adversară în semifinale. Miki va debuta împotriva Alexandrei Sasnovich, din Belarus, locul 31 WTA.

ADVERTISEMENT

Karolina Pliskova este cel mai important cap de serie de pe cealaltă jumătate de tablou, pe care se mai află și Sloane Stephens, cea care a primit un wild-card din partea organizatorilor. Ambele pot fi adversarele Simonei Halep doar în finala care va avea loc pe 20 octombrie. La fel și Irina Begu, aflată tot pe jumătatea inferioară a tabloului. Begu va juca în primul tur cu Yulia Putintseva, din Kazahstan, locul 47 WTA.