News

Cum a ajuns să arate cel mai tânăr tată din Marea Britanie. Acum are 23 de ani și multe probleme cu poliția

28.08.2019 | 18:14
Cum a ajuns sa arate cel mai tanar tata din Marea Britanie Acum are 23 de ani si multe probleme cu politia
Alfie Patten este cel mai tânăr tată din Marea Britanie. Sursa foto: The People

Alfie Patten, declarat în trecut cel mai tânăr tată din Marea Britanie trece prin momente dificile. Ajuns la 23 de ani, bărbatul are mari probleme cu legea, după ce a condus în stare de ebrietate, producând daune grave mai multor autoturisme, dar și proprietăți din zonă. Chiar dacă a reușit în cele din urmă să evite pedeapsa cu închisoarea, acestea nu sunt singurele infracțiuni care l-au adus în vizorul autorităților.

Cel mai tânăr tată din Marea Britanie, la un pas de închisoare

În cursul zilei de miercuri, 28 august, Alfie a ajuns fața instanței pentru a-și afla sentința în dosarul în care este acuzat de distrugere și conducere în stare de ebrietate. Pe 14 iunie, tânărul a primit o pedeapsă de 24 de luni de închisoare cu suspendare pentru furt și deținere ilegală de armă.

O lună mai târziu, Patten s-a aflat din nou în centrul atenției, după ce s-a îmbătat și a intrat în coliziune cu mai multe automobile, pe o stradă situată în apropiere de domiciliul său din Hailsham. Printre acuzațiile aduse de Hannah Hurley, procurorul care a instrumentat acest caz se numără lovirea unei dube, dar și zdrobirea gardului unei proprietății rezidențiale. „Era beat și extrem de agresiv. Martorii spun că s-a certat cu mai mulți șoferi, pe care i-a lovit ulterior cu pumnii și picioarele”.

Cel mai tânăr tată din Marea Britanie a ajuns la 23 de ani și are mari probleme cu legea. Sursa foto: Brighton Pictures
Cel mai tânăr tată din Marea Britanie a ajuns la 23 de ani și are mari probleme cu legea. Sursa foto: Brighton Pictures

Cel mai tânăr tată din Marea Britanie se luptă cu dependența de alcool

De parcă toate aceste probleme nu ar fi de ajuns, Alfie Patten se confruntă și cu o dependență severă de alcool, despre care apropiații susțin că a stat la baza infracțiunilor comise în ultima vreme. Totodată, avocatul său a susținut în fața instanței că tânărul a decis să apeleze la ajutor psihologic pentru a reduce consumul de băuturi alcoolice.

Vorbim despre un tânăr perfect conștient de greșelile și problemele sale. Își dorește să devină un om mai bun și să pună punct odată pentru totdeauna comportamentului agresiv care reprezintă un pericol atât pentru sănătatea sa  fizică și mentală, cât și pentru cei din jur”, a declarat avocatul apărării, Nutan Fatania.