News

Cum a apărut Irina Tănase la penitenciar, în vizită la Liviu Dragnea. FOTO

30.05.2019 | 21:50
Cum a aparut Irina Tanase la penitenciar in vizita la Liviu Dragnea FOTO

Irina Tănase a apărut astăzi la Penitenciarul Rahova, în vizită la iubitul său, Liviu Dragnea, cu care urma să se căsătorească în curând. Partenera de viață a liderului PSD care a fost întemnițat luni, 27 mai, imediat după alegeri a fost însoțită de fiul fostului președinte al Consilului Județean Teleorman, închis tocmai pentru activitățile din acea vreme de la DGASPC.

Irina Tănase, în vizită la Dragnea, îmbrăcată în alb și cu ochelari de soare

Irina Tănase nu a dorit să stea de vorbă cu presa și a apărut astăzi, în jurul orei 18, la Rahova, împreună cu Valentin, practic, viitorul său copil vitreg. Irina a fost îmbrăcată în alb, avea părul desfăcut și a purtat ochelari de soare, cel mai probabil pentru ca presa să nu își dea seama care este starea ei, de fapt, după ce a aflat că Dragnea va sta 3 ani și 6 luni în închisoare.

Irina Tănase nu l-a însoțit pe Liviu Dragnea în ziua votului de duminică, 26 mai 2019, iar presa a scris că între cei doi s-ar fi produs o răceală. De altfel, nici în ziua încarcerării, tânăra nu a fost văzută la domiciliul lui Dragnea, singura persoană care a stat de vorbă cu presa și care l-a vizitat pe fostul lider PSD fiind avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

Irina Tănase nu a vorbit cu reporterii. Sursa foto: Știrile PRO TV

Dragnea mai are un dosar penal: Tel Drum

Liviu Dragnea s-ar putea să mai primească o lovitură, de data aceasta în dosarul Tel Drum. Asta deoarece astăzi, la două zile după condamnarea în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman, Carmen Dan, fost prefect de Teleorman, a fost chemată la DNA în calitate de martor în acest dosar penal.

Soarta lui Liviu Dragnea a fost decisă deocamdată din punct de vedere politic, și anume acesta nu va mai ocupa vreo funcție publică în următorii ani, pe lângă faptul că este privat de libertate. Liviu Dragnea a ținut ultimul discurs în public duminică seara, iar analiștii politici au spus că a sunat ca un discurs de rămas bun, căci acesta se aștepta să fie condamnat, chiar dacă a declarat mereu că e nevinovat.