Sporturi

Cum a apărut Simona Halep pe plaja din Mamaia! Românca a purtat haine şi accesorii de peste 3.000 de euro! Galerie foto

28.04.2019 | 12:45
Cum a aparut Simona Halep pe plaja din Mamaia Romanca a purtat haine si accesorii de peste 3000 de euro Galerie foto

Ce apariţie a avut Simona Halep pe plaja din Mamaia de Paşte. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, s-a întors în ţară pentru a petrece câteva zile alături de cei dragi înainte de a face deplasarea în Madrid pentru turneul patronat de Ion Ţiriac. Jucătoarea noastră petrece Paştele în oraşul natal, la Constanţa, alături de familie şi prieteni.

Simona Halep s-a întors în oraşul natal şi a surprins pe toată lumea cu apariţia ei

La doar câteva zile de la eliminarea României din semifinalele Fed Cup şi retragerea Simonei din turneul de la Stuttgart, românca în vârstă de 27 de ani a atras toate privirile în oraşul ei natal, la un club de fiţe amplasat chiar pe plaja din Mamaia. Halep a ales să se îmbrace într-o rochiţă neagră, mulată pe corp, care poate ajunge la peste 1860 de dolari. De asemenea, fostul lider mondial a fost atentă şi la accesorii. Simona şi-a luat o geantă de un verde aprins, care costă în jur de 475 de euro.

Peste rochiţa mulată, Simona a pus o geacă de piele care s-a integrat perfect în peisaj. Totuşi, ea a dat pe geacă nu mai puţin de 600 de euro. Pentru ca imaginea de ansamblu să fie perfectă, Simona a oferit în jur de 400 de euro pe încălţări, iar rezultatul a fost unul care nu putea da greş. Mai apoi, Simona s-a afişat la clubul Fratelli din Mamaia, acolo unde doar lumea de vârf se afişează. Tenismena a publicat pe Instagram fotografii de pe plajă, iar fanii săi au fost de-a dreptul în delir.

Ce apariţie a avut Simona Halep pe plaja din Mamaia de Paşte

Ce urmează pentru Simona Halep în circuitul feminin de tenis

Simona va evolua la turneele de la Madrid şi Roma, iar mai apoi va merge la Roland Garros pentru a încerca să-şi apere titlul cucerit anul trecut. “În mod normal îmi voi reveni pentru turneele de la Madrid şi Roma. Este destul timp să îmi revin. Vreau să merg acasă şi să mă relaxez. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă. Dacă voi putea să rezist 4 zile fără să fac nimic şi fără să mă gândesc la tenis, ar fi o superputere pentru mine. Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup”, a declarat Simona Halep la revenirea în ţară.

Tags: