Fotbal intern

Cum a numit Gigi Becali antrenorul la Dinamo! “Pentru noi, aşa e bine”

23.09.2018 | 22:07
Cum a numit Gigi Becali antrenorul la Dinamo Pentru noi asa e bine

Gigi Becali a reuşit să se implice, indirect, în numirea lui Claudiu Niculescu ca antrenor al lui Dinamo. Ionuţ Negoiţă l-a ales pe fostul atacant al “câinilor” în locul lui Florin Bratu, iar decizia a venit după ce patronul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a purtat mai multe discuţii cu Florin Pandele, primarul Voluntariului.

După o zi în care negocierile s-au purtat la RIN Grand Hotel, Claudiu Niculescu a fost alesul lui Ionuţ Negoiţă. Recent, FANATIK.RO scria de faptul că patronul lui Dinamo a purtat dese discuţii cu Florin Pandele, în urma cărora, primarul Voluntariului i-a sugerat să-l aducă pe “Clau-Gol” la echipă. Totul la sfatul lui Gigi Becali. Numirea lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a “câinilor” ar putea deschide uşa revenirii lui Cristi Borcea la club, lucru dorit şi de patronul FCSB.

Gigi Becali a vorbit despre noul antrenor al lui Dinamo

Chiar înaintea meciului FCSB – Dunărea Călăraşi, Gigi Becali a declarat că numirea lui Claudiu Niculescu ca antrenor al lui Dinamo este o alegere bună, dar a susţinut că îşi doreşte ca rivala să ajungă în play-out. “Cea mai bună alegere Niculescu. Om cuminte, linișit, nu e încrezut. I-am zis și lui Pandele, cea mai mare greșeală asta a fost, când l-a dat afară pe Claudiu. Bratu știe fotbal, dar dacă eu îți dau ție lână tu poți să faci costum de mătase? Faci costum de lână. Ce ai, cu aia lucrezi. Eu nu vreau să-l contrazic pe Bratu, dar și eu pot să-mi dau cu părerea. E adevărat că n-a avut, dar când îl ai pe Salomao și îl ții rezervă, așa se întâmplă. Pentru noi e bine ca Dinamo să fie în play-out”, a declarat Gigi Becali înainte de startul jocului FCSB – Dunărea Călărași.

Cum a numit Gigi Becali antrenorul la Dinamo după demiterea lui Florin Bratu
Cum a numit Gigi Becali antrenorul la Dinamo după demiterea lui Florin Bratu