News

Cum a reacționat Lia Olguța Vasilescu, după rezultatele alegerilor europarlamentare: “Dezamăgitor”

26.05.2019 | 22:55
Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu dupa rezultatele alegerilor europarlamentare Dezamagitor

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Lia Olguța Vasilescu, a declarat după închiderea urnelor că este dezmăgită de rezultatul alegerilor din seara aceasta.

Reacția purtătorului de cuvânt, Lia Olguța Vasilescu, după exit poll

Lia Olguța Vasilescu a spus după ce s-a afișat exit poll-ul de la ora 21 că, social – democrații au înregistrat mai multe voturi decât în anul 2014, dar din păcate, prezența la votul din cursul zilei de astăzi a condus la un rezultat slab.

“Neașteptat, neașteptat, dar, pe o prezență atât de mare la vot, foarte posibil. Dacă ne uităm în numărul de voturi pe care PSD îl va avea după numărare, raportându-ne exact la scorul care este dat de aceste sondaje de opinie, rezultă un număr mai mare de voturi față de data trecută, dar, pe o participare foarte mare la vot, așa a dorit electoratul, așa s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt, la Antena 3.

În plus, Lia Olguța Vasilescu a ținut să adauge: „Neașteptat și dezamăgitor pentru noi. Este un număr mai mare de voturi ca data trecută, dar pe o prezență mai mare la vot. Dacă așa au decis românii…”. Lia Olguța Vasilescu a fost întrebată și despre consecințele politice, iar răspunsul acesteia a venit imediat. Ea spune că ”era de așteptat să ceară acest lucru, în toată această campanie electorală a cerut zilnic ca să fie guvernul dat jos”. 

Lia Olguța Vasilescu a fost la vot însoțită de familie
Purtătorul de cuvânt al PSD este dezamăgită de rezultatul alegerilor europarlamentare
Sursa foto: facebook.com

Lia Olguța Vasilescu a votat doar la referendum

Purtătorul de cuvânt al PSD a votat cu noaptea-n cap, încă de când s-au deschis secțiile de votare. Aceasta a ales să voteze doar pentru alegerile europarlamentare, iar la referendumul pentru justiție inițiat de președintele țării, Klaus Iohannis, a refuzat cele două buletine de vot. Soțul Olguței, Claudiu Manda, a candidat astăzi pentru un loc în Parlamentul European.

“Am votat azi pentru a trimite patrioți în PE și să fie eliminat dublul standard, să-i fie permis României ce îi este interzis acum”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, după ieşirea de la urne”., a declarat Lia Olguța Vasilescu.