Fotbal intern

Cum a refuzat-o Adrian Neaga pe Celta Vigo! “Gigi Becali m-a sunat la 1 noaptea”

19.11.2018 | 12:31
Cum a refuzato Adrian Neaga pe Celta Vigo Gigi Becali ma sunat la 1 noaptea

Adrian Neaga a fost la un pas de un transfer important în carieră, dar până la urmă mutarea nu s-a mai făcut. Fostul mijlocaș a refuzat-o pe Celta Vigo într-un moment în care gruparea spaniolă se afla pe prima poziție în liga secundă cu șanse uriașe de promovare! Conducerea ibericilor a pus banii jos și a dorit să-l aducă imediat la echipă pe Neaga, Gigi Becali a fost și el de acord, dar până la urmă totul a căzut în momentul în care afacerea a ajuns la jucător.

“Cea mai importantă ofertă a fost de la Celta Vigo, care atunci era pe primul loc în Liga a 2-a. Țin minte că m-a sunat Gigi Becali la 1 noaptea și mi-a zis că are bănuții ăștia pe mine și dacă vreau să merg. I-am zis că eu mă gândesc să joc în prima ligă, nu în Liga a 2-a”, a declarat Adrian Neaga pentru GSP LIVE.

Cum a refuzat-o Adrian Neaga pe Celta Vigo! Neaga în echipamentul Stelei
Adrian Neaga a marcat de 30 de ori în tricoul roș albaștrilor

Cum a refuzat-o Adrian Neaga pe Celta Vigo!

Adrian Neaga a început fotbalul la Piteşti şi a ajuns la Steaua în 2001 fiind considerat la acea oră un real talent. Roş albaştrii s-au luptat mult până i-au obținut semnătura. Dinamo, Rapid și Craiova l-au dorit și ele pe mijlocaș care a ales până la urmă să meargă în Ghencea. Neaga a prins câteva contracte importante și în străinătate – a evoluat la formații ca Neftchi Baku din Azerbaijan sau Volyn Luțk, în Ucraina. Nu s-a oprit aici și a mers de mai multe ori și în Asia, la Al Nassr, Chunnam Dragons și Seongnam Ilhwa Chunma.

De altfel, Al Nassr a fost prima echipă din străinătate pentru care a jucat Neaga. Mijlocașul a mers sub formă de împrumut la arabi, de la Steaua, în 2003, într-un moment în care pe banca echipei se afla românul Mircea Rednic. 20 de zile a rezistat Neaga în Golf – a plecat în urma unei neînțelegeri cu prințul care deținea echipa.

  • 6 partide a prins Adrian Neaga în tricoul echipei naționale