Life

Cum a reușit o femeie să se căsătorească cu 27 de bărbați și să le fure banii. Nimeni nu a bănuit-o

O femeie care conducea o adevărată rețea infracțională s-a căsătorit cu 27 de bărbați și a reușit să le fure banii. Cum proceda.
25.07.2023 | 08:54
Cum a reusit o femeie sa se casatoreasca cu 27 de barbati si sa le fure banii Nimeni nu a banuito
O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați și le-a furat banii. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Dragostea e oarbă, au demonstrat-o 27 de bărbați care s-au căsătorit cu aceeași femeie. Aceasta din urmă avea un plan bine pus la punct prin care îi convingea să o ia de soție, apoi dispărea fără urmă.

O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați, apoi a fugit cu banii lor

Mai mulți bărbați din Colonia Presei din Srinagar Lal Chowk s-au plâns că o femeie pe nume Avram s-a măritat cu ei apoi i-a jefuit. Întâmplarea desprinsă din filme s-a petrecut în districtul Budgam.

ADVERTISEMENT

Femeia care s-a căsătorit cu 27 de bărbați i-a sedus, apoi a plecat de fiecare dată cu banii și aurul lor, motivând că merge să-și viziteze părinții. După ce ieșea pe ușă, însă, se făcea nevăzută pentru totdeauna, spre disperarea soților păgubiți.

Mai multe persoane au dezvăluit că hoața este rezidentă în Rajouri, în divizia Jammu și conduce o întreagă rețea infracțională, scrie news9life.com. Infractoarea își alege cu grijă țintele, victime fiind persoane potente financiar, care puteau contribui la zestrea sa.

ADVERTISEMENT

În plus, avea mai multe metode similare de acționa. Unul dintre bărbații cu care s-a măritat a povestit că l-a convins să o ia de soție după ce i-a făcut mai mult timp curte, oferindu-i documente false și o poză în care se afla o altă persoană.

A cerut 20.000 de euro pentru o nuntă

Altă dată, femeia care s-a căsătorit cu 27 de bărbați l-a escrocat pe Abdul Ahad Mir, tatăl uni băiat cu probleme fizice și emoționale, care nu-și găsea soție. „Un intermediar local m-a abordat spunându-mi că îl va căsători pe fiul meu și că tot ce trebuie să fac este să îi plătesc 200.000 de rupii indiene”, a povestit acesta.

ADVERTISEMENT

Dată fiind situația, a acceptat. Cu câteva zile înainte de nuntă, a mers însoțit de câteva rude în Rajouri, unde închiriat câteva camere de hotel. Însă intermediarii întârziau căsătoria, urmând să spună ca fata a suferit un accident și dând înapoi jumătate din bani.

„Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, au cerut banii înapoi și ne-au arătat fotografia unei alte fete”, a declarat Abdul Ahad Mir. După nuntă, s-au întors în  Kashmir. Dar câteva zile mai târziu, femeia care s-a căsătorit cu 27 de bărbați și-a anunțat proaspătul soț că merge la spital pentru un control de rutină.

ADVERTISEMENT

Însă atunci când a mers să o ia acasă, a descoperit că dispăruse. De altfel, toți apropiații ei oferiseră acte false. Astfel, mai multe persoane au depus la secția de poliție din Budgam plângere pe numele femeii.

ADVERTISEMENT