Fotbal intern

Cum a trăit Puşcaş partida Portugalia – România U 21 1-2: “Exact la penalty mi s-a întrerupt transmisiunea”

09.09.2018 | 00:20
Cum a trait Puscas partida Portugalia  Romania U 21 12 Exact la penalty mi sa intrerupt transmisiunea

Cum a trăit Puşcaş partida Portugalia – România U 21 1-2, meci la care atacantul lui Palermo a fost suspendat. George Puşcaş împarte camera la naţională chiar cu eroul Ionuţ Radu, care a apărat lovitura de pedeapsă din minutul 90+9, care a adus victoria “tricolorilor”. Puşcaş a explicat cum s-a simţit să vadă partida:

“În sfârșit văd și eu cum e să stai și să urmărești meciul de acasă. E îngrozitor! Am trăit acel sentiment când stai acasă, vezi meciul și îți transpiră mâinile. Mai ales când am văzut acele 9 minute de prelungire. Eram praf! Să nu mai spun că exact la penalty mi s-a întrerupt transmisiunea și nu știam ce să mai cred. Am primit notificare pe telefon că s-a terminat 2-1 și nu știam că dacă a apărat Radu sau au ratat ei. Apoi am văzut imediat știrea și am fost foarte fericit.

Cum a trăit Puşcaş partida Portugalia – România U 21 1-2

Am ținut legătura cu multă lume. Eram acolo, prins de atmosferă și nu poți să stai și să nu urmărești ce se întâmplă. Am vorbit cu Andrei Radu și înainte și după meci. E prietenul meu cel mai bun, în afara fotbalului. L-am felicitat, eram super încântat. Mi-a zis și mie că a avut încrederea tuturor și că a simțit că va apăra penalty-ul. Suntem colegi de cameră când suntem convocați amândoi. Eu cred că sunt șanse să joace la Genoa în acest sezon. Din punct de vedere fotbalistic, ar putea să joace liniștit. Aici depinde și de experiență, de mai multe lucruri. Valoare are, nici nu se pune problema.

Eu cred că nu vor fi mari probleme, mai ales că avem elanul acesta. Sunt sigur că avem jucători care pot să joace acest meci cu o presiune destul de mare. Sunt sigur ca dacă vom scoate un rezultat pozitiv vom îndeplini visul nostru și a multor români. O calificare la Euro ne-ar influența incredibil carierele. E și în Italia, o țară unde fotbalul e super urmărit. Ar schimba mult traseul nostru, dar și al fotbalului românesc”, a declarat George Puşcaş la un post de televiziune.

Cum a trăit Puşcaş partida Portugalia - România U 21 1-2. George Pușcaș în meciul de fotbal dintre selecționatele U 21 ale României și Portugaliei din cadrul preliminariilor CE 2019, disputat pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi, Ovidiu, vineri 10 noiembrie 2017.
Cum a trăit Puşcaş partida Portugalia – România U 21 1-2. George Pușcaș în meciul de fotbal dintre selecționatele U 21 ale României și Portugaliei din cadrul preliminariilor CE 2019

Felicitările lui Rădoi

Aşa a urmărit George Puşcaş Portugalia – România, marele meci câştigat de echipa naţională în grupa de calificare la Campionatul European din 2019.

Mirel Rădoi a fost foarte mulţumit de cum au reacţionat jucătorii săi şi speră să aibă acelaşi rezultat şi cu Bosnia-Herţegovina, la Ovidiu: “Evident, că după cele două eliminări, ne-am pus pe două linii de patru şi am gestionat totul prin centrări. Sunt oameni speciali care fac anumite lucruri şi încercăm să-i copiem, am adaptat ce trebuiau să audă. Aş fi vrut mai mult de la prima repriză, voiam să le luăm entuziasmul şi să jucăm sus, să fim agresivi. Au înţeles apoi în a doua repriză. Sunt cei doi care au luat roşu, plus Nedelcu a luat al al treilea galben şi e suspendat.Eu mă gândesc la partida cu Bosnia, după care mă voi gândi la următoarele meciuri. Vreau să avem atitudine, dar să nu ne pierdem cumpătul. Să ştim când să fim entuziasmaţi.

Avem trei fundaşi, Paşcanu, Rus şi Ghiţă. Ca vârf, avem Petre şi ne gândim dacă să mai aducem unul sau să-l folosim pe Florinel. Facem o analiză a adversarului şi în funcţie de asta vom decide pe cine să chemăm sau dacă îl utilizăm acolo pe Coman. Mulţumiri lui şi staffului pentru că fără punctele acumulate de ei, nu am fi ajuns în această postură. Am primit foarte multe mesaje, nu am apucat să răspund la toate pentru că deja lucrăm pentru următorul meci”, a fost reacţia lui Rădoi după Portugalia – România 1-2.