Life

Cum a trecut Romaniţa Iovan peste drama pierderii unei sarcini

Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan sunt împreună de circa zece ani. Creatoarea de modă a şi rămas însărcinată cu iubitul ei, dar a pierdut copilul.
06.03.2018 | 17:15
Cum a trecut Romanita Iovan peste drama pierderii unei sarcini
ADVERTISEMENT

Romaniţa Iovan a fost însărcinată cu iubitul ei, Iulian Gogan, dar a pierdut copilul. Nu a fost pentru prima dată când o astfel de dramă s-a petrecut în viaţa creatoarei de modă, de aceea a fost cu atât mai dureros. „Am fost însărcinată cu Iulian, ne-am fi dorit să fie o fetiţă. Am pierdut sarcina, nici nu ştiu de ce”, mărturiseşte Romaniţa Iovan.

Pe de altă parte, relaţia sa de dragoste este una parcă desprinsă din cărţile de poveşti. „Am avut încredere unul în celalalt şi i-am zis: pentru mine viaţa este o mare bucurie, eu vreau să mă simt iubită şi să iubesc. Altfel nu pot şi nu vreau. Şi i-am spus în momentul în care vei simţi că îţi place altă femeie, spune-mi, că ne vom despărţi cu zâmbetul pe buze. Şi eu i-am zis ca dacă voi simţi că îmi place alt bărbat, voi face la fel. Deci nu voi trăi într-un compromis nici două zile, detaliază creatoarea de modă.

ADVERTISEMENT

Potrivirea dintre cei doi, maturitatea femeii şi energia bărbatului mai tânăr au menţinut ceea ce se poate numi o relaţie de sucees. „Chiar ne gândeam, mai avem puţin şi facem aproape 10 ani. Eu mă mir, cum cred că se miră şi el şi cum se miră o grămadă de oameni, care nu au dat nicio şansă unei relaţii formată dintr-un personaj masculin mult mai tânăr decât personajul de gen feminin, eu adică. Dar la noi chiar a funcţionat”, argumentează Romaniţa Iovan.

Creatoarea de modă mai adaugă că, deşi nu a vrut să se căsătorească, relaţia ei cu Iulian Gogan este cea mai lungă din viaţa sa. „Sunt mireasa lui în fiecare zi. Fără planuri, prezentul este cel mai sigur”, spune designerul.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro

Tags: