Fotbal intern

Cum a vrut Raul Rusescu să-l păcălească pe Alexandru Stan. Reacţia amuzantă a noului fundaş de la FCSB. Video

18.08.2018 | 13:49
Cum a vrut Raul Rusescu sal pacaleasca pe Alexandru Stan Reactia amuzanta a noului fundas de la FCSB Video

Alexandru Stan, fundaşul care a semnat cu FCSB un contract valabil pe trei sezoane, a dezvăluit cum a încercat Raul Rusescu să-l păcălească în prima zi în care s-a prezentat la antrenamentul susţinut alături de noii săi coechipieri. Fostul căpitan al Astrei a fost minţit de “Ruse” că trebuie să plătească intrarea la cinema pentru toţi jucătorii de la FCSB, iar reacţia acestuia a fost una amuzantă.

Alexandru Stan i-a transmis atacantului care a ajuns şi el sub comanda lui Nicolae Dică în această vară că nu a mai fost plătit de Astra Giurgiu de mai bine de două luni şi jumătate şi că este cam greu să-şi permită să le plătească intrarea la cinema tuturor jucătorilor.

Cum a vrut Raul Rusescu să-l păcălească pe Alexandru Stan

“Normal că mă aşteptam să prind un transfer bun. Dacă stau să privesc ultimele trei sezoane, am jucat foarte bine şi am fost căpitanul echipei. Mă aşteptam să merg la o echipă cu pretenţii mai mari. Îi cunosc pe toţi, dar prieten sunt cu Filipe şi cu Junior. De azi înainte o să fiu prieten cu toţi. Am fost primit bine, Rusescu mi-a zis că trebuie să mergem la film şi să plătesc. I-am spus: ‘Vezi că eu am venit de la Astra, n-am luat banii de două luni şi e cam greu’. Asta este, dacă aşa se procedează aici, şi eu trebuie să fac la fel”, a spus Alexandru Stan la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului FCSB – Sepsi OSK, duminică, ora 18.00.

…despre dubla cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League: “În fotbal orice e posibil. O să fie o dublă grea cu Rapid Viena, dar eu cred că noi avem şanse. Probabil că eu voi juca în primul meci, pentru că Momcilovic e accidentat, iar Junior Morais e suspendat. Sunt însă pregătit să joc, foarte pregătit.”

Alexandru Stan se aşteaptă să fie criticat de Gigi Becali

Alexandru Stan a susţinut primul său antrenament sub comanda lui Nicolae Dică la FCSB
Alexandru Stan în timpul antrenamentului susţinut cu FCSB înaintea meciului cu Sepsi OSK

…despre cum a reacţionat familia lui când a aflat că a semnat cu FCSB: “Am doi fraţi şi o soră. Unul a jucat la Dinamo, celălalt ţine cu Rapid, Mama, Dumnezeu s-o ierte!, ţinea cu mine, nu conta unde jucam. Tata e rapidist, când l-am sunat plângea de bucurie. Îmi zicea că ăsta era visul meu de când eram copil”,a mai spus Alexandru Stan.

…despre Gigi Becali: “Domnul Gigi Becali poate să spună orice, el este patronul echipei. Probabil că mă va lăuda dacă voi juca bine şi mă va critica atunci când voi juca prost. Asta este! Până la urmă trebuie să am un caracter puternic şi să merg mai departe”, a mai spus Stan.

…despre echipa naţională a României: “Chiar am fost anul trecut în vederile domnului Daum, dar n-a fost să fie. Normal că mă gândesc, întotdeauna mă gândesc la naţională. Orice jucător vrea să fie convocat. Depinde în primul rând de mine, dacă voi juca la Steaua. Domnul Contra va decide dacă merit să fiu convocat”, a încheiat Alexandru Stan.

Primele declaratii ale lui Alexandru Stan dupa ce a semnat cu FCSB.

Gepostet von FCSB am Samstag, 18. August 2018

Iniţial, Gigi Becali a vrut să-l împrumute pe Alexandru Stan de la Astra Giurgiu pentru o săptămână, iar patronul FCSB-ului era dispus să-i plătească lui Ioan Niculae 100.000 de euro pentru ca fundaşul stânga să joace două meciuri în tricoul “roş-albastru”. Jucătorul a refuzat să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică sub formă de împrumut, iar în cele din urmă a semnat un contract valabil trei sezoane.

Tags: