Fotbal intern

Cum arată acum fostul patron al Universităţii Craiova!

Vremurile în care Dinel Staicu era unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din Bănie au apus. După ce fostul patron al Universităţii Craiova a fost condamnat defintiv, în iunie 2015, la nouă...
26.12.2016 | 00:01

Vremurile în care Dinel Staicu era unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din Bănie au apus. După ce fostul patron al Universităţii Craiova a fost condamnat defintiv, în iunie 2015, la nouă ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul deschis de procurorii anticorupţie pentru fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Mediaş cu peste 11 milioane de euro afacerile sale au început să falimenteze rînd pe rînd.

În acest moment Staicu se află în închisoare la Rahova, iar în 2017 speră să iasă din penitenciar după ce va depune cerere de eliberare condiţionată deoarece a trecut peste 60 de ani.

Fostul patron al clubului din Bănie s-a schimbat vizibil faţă de cum arăta în urmă cu 13-14 ani atunci cînd era patronul Ştiinţei.

Dinel Staicu a mai fost  cunoscut pentru construcţia şi amenajarea Muzeului Comunismului de la Scorniceşti şi a Palatul Republicii Socialiste de la Podari. Cel din urmă se întinde pe o suprafaţă de 200 de hectare şi este amplasat chiar pe malul râului Jiu. Este proprietarul Casei Bujorului din Craiova casa de protocol a familiei Ceauşescu.

Sub conducerea lui Dinel Staicu Universitatea Craiova a învins Steaua cu 3-1, în septembrie 2002. Golurile oltenilor au fost înscrise de Bobi Verdeş 2 şi Marius Sava. Interesant este faptul că la vremea respectivă pe banca Ştiinţei a luat loc şi Adrian Mititelu cel care făcea parte din staff-ul de conducere al alb-albaştrilor.

ÎN GALERIE FOTO DINEL STAICU