Fotbal intern

Cum arată baza sportivă FCSB după ninsoare! Jucătorii lui Nicolae Dică se antrenează printre nămeţi! Foto

28.11.2018 | 12:39
Jucătorii FCSB au avut o surpriză când au ajuns la baza sportivă din Berceni

Ninsoarea de miercuri dimineaţă i-a luat pe toţi prin surprindere, iar baza sportivă FCSB din Berceni a fost acoperită de nămeţi. Jucătorii vicecampioanei României au sosit la antrenament şi au fost găsit terenul, pe care trebuiau să se pregătească, îngropat sub zăpadă.

Filipe Teixeira a fost printre primii jucători ajunşi la baza sportivă şi a postat imediat o poză pe contul personal de Instagram. În fotografie se poate vedea cum terenul de antrenament este plin de nămeţi, iar mijlocaşul de 38 de ani a glumit, punând un emoji cu un om de zăpadă pe imagine. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Baza sportivă FCSB plină de zăpadă după ninsoare

Terenurile bazei sportive FCSB sunt pline de zăpadă după ninsoare, iar jucătorii vicecampioanei României trebuie să se obişnuiască cu acest decor. Meteorologii au anunţat că în Bucureşti va ninge până joi dimineaţă. Cu toate acestea, fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică nu vor avea probleme să se pregătească pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, partidă care se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Dacă Filipe Teixeira s-a bucurat de zăpada din baza sportivă FCSB, Dennis Man nu a fost la fel de norocos. Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani s-a plâns de aglomeraţia din trafic. Fotbalistul a postat o imagine din maşină, în timp ce stătea în traficul aglomerat din Bucureşti, lucru obişnuit în capitală atunci când ninge. Dennis Man a fost eroul meciului Poli Iaşi – FCSB 1-2, din etapa trecută din Liga 1 Betano, când a marcat un gol şi a scos penalty-ul din care Florin Tănase a adus victoria. Marţi, Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 13 milioane de euro pentru a-l vinde pe jucătorul de 20 de ani, dar a refuzat-o. “Am primit ofertă de la un impresar, acum patru ore. Mi-a zis ‘primești banii pe loc mâine, imediat, 13 milioane pe Man’. Am zis, ‘mulțumesc, nu!’. Am primit ofertă cu toți banii pe loc. Oferta e din Vest. Eu am zis că nu îl dau fără 30 de milioane de euro. Eu cred că voi lua 50”, a declarat Gigi Becali.

Filipe Teixeira a avut o surpriză când a ajuns la baza sportivă FCSB după ninsoarea de miercuri
Filipe Teixeira a avut o surpriză când a ajuns la baza sportivă FCSB după ninsoarea de miercuri