News

Cum arată casa pedofilului olandez. Johannes Vischer locuia într-o vilă cu patru dormitoare

26.09.2019 | 17:23
Cum arata casa pedofilului olandez Johannes Vischer locuia intro vila cu patru dormitoare

Pedofilul olandez care a îngrozit două țări, după ce a ucis o fetiță de doar 11 ani în România, își cumpărase o vilă foarte scumpă. Cetățeanul olandez este principalul suspect în cazul uciderii Mihaelei Adriana Fieruaru, o fetiță din comuna dâmbovițeană Gura Șuții.

Johannes Vischer locuia într-o vilă de 500 de mii de euro

Pedofilul olandez şi-a cumpărat o vilă de nu mai puțin de 500.000 de euro, după cum reiese de pe un site specializat în tranzacţii imobiliare, potrivit wowbiz.ro. Olandezul care și-a pus capăt zilelor, după ce a intrat cu mașina într-un TIR, era funcționar public. Lucra ca IT-ist la Agenția pentru Plasarea forței de muncă și asigurărilor sociale din Amsterdam.

Potrivit autorităților, principalul suspect în uciderea fetiței din Dâmbovița avea cazier, antecedente penale de agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Poliţia olandeză a efectuat percheziţii la locuinţa lui Visscher, care se află în-un sat, Cuijk, care ţine de comuna Beers.

Johannes Vischer locuia într-o vilă de 500 de mii de euro
Johannes Vischer locuia într-o vilă de 500 de mii de euro. Sursa foto: wowbiz.ro

Olandezul s-a sinucis

Pedofilul olandez şi-a cumpărat vila în februarie 2019, preţul achitat fiind 498.000 de euro. Vila are patru dormitoare și o mansardă imensă. Casa are 155 de metri pătrați, iar terenul pe care a fost construită are 10 mii de metri pătrați.

Johannes Visscher a venit în România pentru câteva zile. Acesta se pare că a răpit-o pe fetița de 11 ani în timp ce aceasta se îndrepta spre casă, de la școală. Mai avea 350 de metri până ajungea acasă, când a fost ademenită în mașină de cetățeanul olandez.

În numai 30 de minute, fata era deja moartă, iar pedofilul olandez se pare că a abuzat de trupul neînsuflețit al copilului. Mama fetei a mers după ea la școală, dar nu a găsit-o nicăieri. Aceasta a alertat autoritățile care au început să o caute pe fata. Mihael a dispărut vineri, iar polițiștii au găsit trupul neînsuflețit duminică, pe un câmp. Era dezbrăcată și acoperită cu o folie de plastic.