Fotbal intern

Cum arată cele 4 mărci pierdute de CSA Steaua în războiul cu FCSB. FOTO

26.04.2019 | 19:50
Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat. Cum arată cele 4 mărci pierdute de CSA Steaua în războiul cu FCSB

FANATIK a anunțat în exclusivitate că CSA Steaua a pierdut patru mărci, după o decizie dată de Curtea de Apel București în dosarul 11509/3/2017, iar acum s-a aflat cum arată cele 4 sigle de care nu se va mai putea folosi echipa armatei. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cum arată cele 4 mărci pierdute de CSA Steaua în războiul cu FCSB

Curtea de Apel a hotărât ca CSA Steaua să nu mai poată să folosească patru dintre mărcile pe care le deținea, dar decizia nu este definitivă și juriștii echipei din Ghencea o pot contesta. Hotărârea a fost luată după ce FCSB, echipă patronată de Gigi Becali, a cerut în instanță să îi retragă Stelei dreptul de a folosi 16 dintre mărcile pe care le deține.

Printre cele 16 mărci folosite de CSA Steaua se află și stema care îl interesează cel mai mult pe Gigi Becali și pe care a folosit-o până în decembrie 2014 echipa din Liga 1 Betano. Deși magistrații de la Curtea de Apel au reconfirmat că marca notorie este în posesia Stelei, FCSB a avut un câștig în fața Armatei deoarece aceasta a pierdut dreptul de a folosi alte 4 mărci.

Mărcile încercuite cu roșu sunt cele pierdute de CSA Steaua în războiul cu FCSB
Mărcile încercuite cu roșu sunt cele pierdute de CSA Steaua în războiul cu FCSB

Avocații FCSB-ului au cerut decăderea din dreptul de folosință a mărcilor care n-au fost folosite în ultimii 5 ani

Nu se știe până în acest moment care sunt motivele pentru care magistrații de la Curtea de Apel au decis ca CSA Steaua să nu poată să folosească cele patru sigle, dar se pare că hotărârea a venit pentru că avocații lui Gigi Becali au cerut în instanță decăderea din dreptul de folosire pentru cele 16 mărci, pe motiv că nu au fost utilizate în ultimii 5 ani, lucru confirmat și de legea mărcilor și indicațiilor geografice care spune că “orice persoană interesată poate solicita Tribunalului Bucuresti, oricând în cursul duratei de protecţie a mărcii, decăderea titularului din drepturile conferite de marcă dacă: a) fară motive justificate, într-o perioadă neîntreruptă de 5 ani, socotită de la data înscrierii în Registrul mărcilor, marca nu a făcut obiectul unei folosiri efective pe teritoriul României pentru produsele sau serviciile pentru care aceasta a fost înregistrată”.

Imaginea cu cele 4 mărci pe care CSA Steaua le-a pierdut după ce avocații lui Gigi Becali au cerut decăderea din dreptul de folosire a acestora a fost publicată de site-ul steaualiberă.com, care a lansat și un atac la adresa oficialilor Armatei.

Tags: