Premier League

Cum arată fiica patronului lui Leicester City! Englezii au anunţat că Voramas Srivaddhanaprabha se afla în elicopterul prăbuşit

28.10.2018 | 14:22
Voramas Srivaddhanaprabha se afla în elicopterul prăbuşit lângă stadionul lui Leicester City

Sâmbătă seară, la scurt timp după ce meciul Leicester – West Ham United 1-1 s-a terminat, elicopterul deţinut de Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbuşit în parcarea stadionului “King Power”. Presa din Anglia anunţă că la bordul aparatului de zbor se afla patronul clubului, dar şi Voramas Srivaddhanaprabha, fiica omul de afaceri thailandez.

În vârstă de 36 de ani, Voramas Srivaddhanaprabha a studiat la Colegiul de Modă “Central St Martins” din Londra. După o scurtă carieră în lumea modei, fiica omului de afaceri thailandez a intrat în lumea afacerilor şi a început să lucreze pentru compania “King Power”, fondată de Vichai Srivaddhanaprabha.

Voramas Srivaddhanaprabha, fiica patronului lui Leicester City, s-a căsătorit în martie

Voramas Srivaddhanaprabha, fiica patronului lui Leicester City, s-a căsătorit în luna martie a acestui an, iar nunta acesteia a fost ţinută într-un hotel de lux din Thailanda. Printre cei 1.000 de invitaţi s-au numărat diverse personalităţi din lumea mondenă, politică sau culturală din ţara natală a patronului formaţiei Leicester City. Voramas Srivaddhanaprabha are trei fraţi, unul dintre aceştia fiind vicepreşedintele lui Leicester City. Despre acesta, presa din Italia a scris că s-ar fi aflat la bordul elicopterului prăbuşit. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În compania “King Power”, unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de magazine duty-free din lume, Voramas Srivaddhanaprabha deţinea funcţiile de director comercial şi vicepreşedinte. “Un lider adevărat trebuie să-i asculte pe cei din jur şi să fie capabil să înţeleagă ideile principale. Trebuie să asculte la cei din jur şi să fie atent şi la limbajul corpului”, declara Voramas Srivaddhanaprabha în presa din Anglia. Jurnaliştii de la BBC au anunţat duminică dimineaţă că Vichai Srivaddhanaprabha şi fiica acestuia s-au aflat în elicopterul care s-a prăbuşit în parcarea stadionului “King Power”. Până în acest moment nu există nicio confirmare oficială a numelor persoanelor care au decedat în incidentul aviatic. Cu toate acestea, The Sun a scris despre faptul că există cinci cadavre, unul fiind încă neidentificat.

Voramas Srivaddhanaprabha se afla în elicopterul patronului de la Leicester City care s-a prăbuşit sâmbătă
Voramas Srivaddhanaprabha se afla în elicopterul patronului de la Leicester City care s-a prăbuşit sâmbătă