Fotbal intern

Cum arată fosta iubită a lui Ianis Hagi! Căpitanul Viitorului a fost cuplat cu nepoata unui fost fotbalist de la FCSB. GALERIE FOTO

28.04.2019 | 19:46
Cristina Lung, fosta iubită a lui Ianis Hagi, este nepoata lui Silviu Lung

Ianis Hagi, unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători din România, a trăit o scurtă poveste de iubire cu nepoata unui fost portar al echipei naţionale a României. Căpitanul formaţiei FC Viitorul Constanţa s-a iubit cu Cristina Lung, fiica lui Tibi Lung şi nepoata lui Silviu Lung. VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS MAI MULTE IMAGINI!

Cum arată fosta iubită a lui Ianis Hagi

Relaţia dintre Ianis Hagi şi Cristina Lung nu a durat foarte mult, iar pe 28 ianuarie 2018 au hotărât să meargă pe drumuri diferite, deşi pe site-urile de socializare nu ezitau să îşi arate iubirea. “I love you, ursuleţul meu fotbalist“, “My King” şi “My Queen” erau expresiile cu care Ianis Hagi şi Cristina se alintau, conform cancan.ro.

Cristina Lung a urmat pasiunea pentru sport din familia sa şi are deja meciuri în Liga Naţională, în poarta celor de la SCM Craiova, în Supercupa României cu CSM Bucureşti şi a făcut parte din lotul Craiovei în stagiulea în care formaţia din Bănie a fost antrenată de Bogdan Burcea şi a câştigat Cupa EHF. “Chiar dacă are 18 ani, Cristina Lung este un talent şi poate deveni un portar emblematic. Ea provine dintr-o familie mare de portari şi ştie ce înseamnă sportul. Va progresa foarte mult“, spunea Gheorghe Tadici în urmă cu un an.

Imaginea postată de Cristina Lung pe pagina ei de Facebook

Ianis s-a despărţit de Cristina după ce a revenit la Viitorul

Ianis Hagi este căpitanul formaţiie FC Viitorul Constanţa. Atacantul în vârstă de 20 de ani evolua pentru Fiorentina în perioada în care a cunoscut-o pe Cristina Lung. Imediat după ce a revenit la fosta campioană, internaţionalul român a pus punct relaţiei cu nepoata lui Silviu Lung, fostul portar al echipei Universitatea Criaova, Electr. Craiova, CD Logrones şi Steaua Bucureşti.

Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, Ianis Hagi a revenit la FC Viitorul Constanţa pe 18 ianuarie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Atacantul care are 11 goluri şi şase pase decisive în 33 de meciuri jucate pentru fosta campioană a României în ediţia 2018 – 2019, se află pe lista lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului.

Tags: