News

Cum arăta Gheorghe Dincă în trecut, când petrecea alături de familie. FOTO

30.07.2019 | 10:23
Gheorghe Dincă, la nunta fiicei sale în anul 2010. Sursa foto: libertatea.ro

Singurele imagini cu asasinul din Caracal, Gheorghe Dincă, sunt cele de zilele trecute, în care acesta a fost purtat de polițiști din stânga în dreapta ba pentru audieri, ba pentru reconstituirea crimelor. Alte imagini cu bărbatul care a îngrozit o țară întreagă nu au apărut până acum, însă jurnaliștii de la Libertatea au făcut rost de câteva poze în care vedem o altă latură a monstrului: cea de tată.

Cum arăta Gheorghe Dincă în 2010

Libertatea.ro a publicat câteva imagini cu criminalul din Caracal la costum, într-un moment festiv, alături de copii și de rude. Fotografiile sunt făcute în urmă cu mai mulți ani și sunt de la nunta fiicei sale, Daniela. Mai exact, în anul 2010, Dincă o conducea la altar pe fiica lui, pe care o violase (n.r.: nu se știe exact dacă abuzurile împotriva Danielei au fost comise înainte sau după ce aceasta s-a măritat).

În respectivele imagini, Gheorghe Dincă nu schițează absolut niciun zâmbet, ci impune prin seriozitatea sa. Bărbatul care riscă ani grei de pușcărie pentru crimele sale nu a trezit suspiciuni pentru vecinii săi din Caracal, ba pe vremea când avea mulți bani pe mână, acesta angaja cu ziua constructori și servitoare.

gheorghe dinca
Gheorghe Dincă, acuzat că în trecut și-a violat fata. Sursa foto: libertatea.ro

Dincă avea un comportament cameleonic și prefera să fie un lup singuratic

Una dintre ele, tanti Anuța, a declarat pentru postul de televiziune Antena 3 că mergea des la Gheorghe Dincă, dar nu a intrat niciodată în casă. Ultima oară când bătrâna a fost în casa ucigașului a fost înainte de dispariția Luizei Melencu, adică înaintea datei de 14 aprilie. Alți vecini spun că este un om care poate părea suspect pentru că nu vorbește cu toată lumea și face drumuri dese, ba chiar a fost văzut de câteva ori cu anumite femeie pe care le aducea acasă pentru a le plăti pentru prestații sexuale.