News

Cum arată Liviu Dragnea, după 4 luni de închisoare. Fostul lider PSD s-a închinat la audieri

13.09.2019 | 09:33
Cum arata Liviu Dragnea dupa 4 luni de inchisoare Fostul lider PSD sa inchinat la audieri

FANATIK îți spune cum arată Liviu Dragnea, după 4 luni de închisoare. Omul care a condus PSD-ul a fost scos din Penitenciarul Rahova şi audiat la Tribunalul Bucureşti, ca martor în procesul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Audierea acestuia s-a încheiat după mai bine o oră. De remarcat că fostul lider al social democraților a fost chemat într-o sedinţă secretă a Tribunalului.

Cum arată Liviu Dragnea, după 4 luni de închisoare

Liviu Dragnea a fost adus la instanţă fără cătuşe şi a venit îmbrăcat într-un costum bleumarin, cămaşă albă şi cravată. Mai mult de atât, Dragnea a purtat şi ochelari de vedere. Cei de la Antena 3 au spus că Liviu Dragna ar fi albit, iar dantura lui ar arăta impecabil acum. Liviu Dragnea s-a închinat, a pus mâna pe Biblie și a jurat să spună adevărul. Fostul lider PSD s-ar fi uitat foarte des la ceas pentru a verifica ora ca și când ar aștepta ceva important.

Tot ca martor în dosar a fost citat şi fostul premier Victor Ponta, însă acesta nu s-a prezentat la Tribunalul Bucureşti. Vă reamintim că la începutul anului trecut, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat. Judecatorul Tudorel Zgondea a decis ca audierea lui Liviu Dragnea sa fie facuta in sala de consiliu.

Cum arată Liviu Dragnea, după 4 luni de închisoare. Liviu Dragnea
Liviu Dragnea s-a închinat și a jurat pe biblie să spună adevărul. Sursa foto – facebook

Fostul lider PSD s-a închinat la audieri

Liviu Dragnea a fost adus de la Rahova, dar a asteptat pe holul destinat detinutilor inceperea procesului. Secretizarea sedintei a fost pusa in discutie chiar de magistrat: “Avand in vedere calitatea publica a martorilor, punem in discutie secretizarea sedintei.”. Procurorul DNA s-a opus acestei secretizari: „tocmai avand in vedere calitatea persoanelor din acest dosar, ar trebui sa fie o sedinta publica”, ar fi spus acesta

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, in perioada cu iulie 2012 – aprilie 2013, cand indeplinea functia de presedinte al Camerei Deputatilor si totodata vicepresedinte al PSD, Valeriu Zgonea a acceptat sa ajute o ruda a lui Dumitru Dobrica, consilier judetean, sa fie numita intr-o importanta functie publica, in schimbul unei spagi.