Sporturi

Cum arată partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open 2019! Meciuri cu Venus şi Serena până în sferturi?

15.01.2019 | 14:50
Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open 2019 Meciuri cu Venus si Serena pana in sferturi

Cum arată partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open 2019 după meciurile din primul tur. Simona Halep a debutat cu dreptul la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019. Sportiva noastră s-a impus înfaţa sportivei din Estonia, Kaia Kanepi, locul 70 WTA, scor 6-7, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore şi 12 minute de joc intens. “Mulţumesc tuturor! Au fost extraordinari, a fost o atmosferă superbă şi mă bucur că am revenit cu o victorie! Nu vreau să îmi aduc aminte de meciul de la US Open. Ştiam ce trebuie să fac, ştiam că este o adversară tare. Sunt foarte fericită că am câştigat. Am încredere mai mare în mine”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Totuşi, misiunea sportivei noastre nu a fost deloc una uşoară. Kanepi a părut în debutul partidei că are răspuns la orice încerca Simona Halep pe terenul de tenis. Nici în runda secundă nu va fi prea uşor. Simona Halep o va întâlni pe Sofia Kenin, care are deja două titluri în palmares anul acesta, la Auckland (la dublu, alături de Eugenie Bouchard) şi Hobart (la simplu). Kenin a trecut în primul tur la Melbourne de Veronika Kudermetova din Rusia, scor 6-3, 3-6, 7-5, după două ore şi 7 minute de joc.

Cine se mai află pe partea de tablou a liderului mondial din WTA la AO 2019

Datorită începutului lansat de sezon pe care l-a avut, Kenin a ajuns până pe locul 37 WTA, cea mai înaltă poziţie pe care a fost vreodată. La Hobart, turneu pe care l-a cucerit săptămâna trecută, Sofia Kenin le-a învins pe parcurs, printre altele, pe Caroline Garcia şi Alize Cornet, iar în finală a învins-o clar pe Anna Karolina Schmiedlova, cu 6-3, 6-0.

Cum arată partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open 2019 după meciurile din primul tur

Dacă va trece de sportiva din Statele Unite ale Americii, Sofia Kenin, în turul trei ar putea-o întâlni pe Venus Williams, iar în optimi pe sora acesteia, Serena. În sferturile de finală, Simona ar urma să se dueleze cu cehoaica Pliskova, iar în semifinale cu Naomi Osaka sau Elina Svitolina. În finală, Simona le-ar înfrunta pe Angelique Kerber, Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.