News

Cum arată scena de la Untold 2019. Mai spectaculoasă ca oricând. Galerie FOTO

01.08.2019 | 15:28
Așa arată scena principală de la Untold de anul acesta. Sursa foto: stiridecluj.ro

Untold a ajuns la ediția cu numărul 5. Anul acesta organizatorii au pregătit o scenă spectaculoasă mult mai mare decât în 2018. Decoruri, instalații interactive, caruselul tradițional englezesc sau activitățile creative și recreative fac din Untold unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Scena principală de la Untold va fi spectaculoacă anul acesta

Festivalul Untold debutează joi, 1 august. Iubitorii de muzică și distracție sunt așteptați timp de 4 zile în Cluj-Napoca. Organizatorii festivalului au pregătit anul acesta o scenă mult mai mare decât cea de anul trecut. Scena principală a fost deja ridicată și este una spectaculoasă avându în prim-plan un zeu. Numeroasele decoruri și instalații interactive vor impresiona festivalierii veniți la Untold.

Organizatorii au ridicat o zonă numită Candyland unde festivalierii se vor reîntoarce în copilărie, se pot da în caruselul tradițional englezesc adus tocmai din Marea Britanie sau pot încerca roata panoramică unde se poate vedea orașul Cluj-Napoca. În zona România All Inclusive festivalierii se pot odihni într-un decor tradițional, pot încerca să creeze din lut diverse obiecte și au la dispoziție mâncăruri tradiționale: degustări de slănină, brânză, ceapă și pălincă. În plus, participanții pot îmbrăca haine populare și pot face fotografii gratuite într-o cabină foto.

La zona Earth Spirits participanții pot încerca activități creative și recreative, printre care se numără: ateliere de pictură pe canvasuri și textile, sesiuni de yoga și masaj. De asemenea, la zona Fantasy House un stilist îi ajută pe participanți să-și accesorizeze ținuta.

Scena Daydreaming de la festivalul Untold 2018. Sursa foto: 22news.ro

Organizatorii Untold, atenți la reciclare și colectare selectivă

Partenerii festivalului Untold acordă anul acesta o atenție specială reciclării, energiei verde și selectării colective. Principalul partener al festivalului, Kaufland România va selecta cu ajutorul unui braț robotizat aluminiul și plasticul. Engie România le pune participanților la dispoziție panouri fotovoltaice unde își pot încărca telefoanele mobile, dar și stații de încărcare pentru cele 23 de autoturisme Jaguar puse la dispoziție artiștilor care vor performa pe scena de la Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

URSUS Breweries România le pune la dispoziție participanților la festival pahare din materiale reciclate și biodegradabile. ABSOLUT va organiza ateliere de Up-cycling al sticlelor și un atelier de serigrafie pe materiale biodegradabile. Coca-Cola HBC România aduce la Untold programul ”După noi, Strângem Tot Noi” având 100 de puncte de colectare, dar și o remorcă ecologică ce va colecta PET-uri și ambalaje din aluminiu.

Ce spun organizatorii despre ipoteza în care s-ar pune manele la Untold

După ce la Neversea cunoscutul DJ Salvatore Ganacci a pus timp de câteva secunde din maneaua ”Așa sunt zilele mele” a lui Adrian Copilul Minune, internauții s-au distrat copios după ce momentul a devenit viral. Situația s-a repetat și la Electric Castle când Tommy Cash a pus aceeași piesă a manelistului, iar publicul a fost în extaz. După ce organizatorii i-au mulțumit lui Cash pentru show-ul de la Castelul Bonțida, fanii s-au declarat nemulțumiți.

Întrebați cum ar reacționa dacă s-ar pune manele pe scena de la Untold, organizatorii au răspuns: Fiecare artist își desfășoară actul după cum consideră el. În speță, Salvatoe Ganacci este genul acela de DJ care face astfel de momente controversate. Până la urmă, orice gen muzical este acceptat. Actul artistic este unul pe care și-l asumă fiecare în parte. Noi știm cam ce fel artiști invităm, mai departe ei își programul după cum consideră, a declarat Bogdan Buta, unul dintre organizatori.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: