Simona Halep

Cum au comentat americanii cele 3 mingi de break ratate de Halep în cel mai lung game din meci: “Ce frustrant!”

21.01.2019 | 12:20
Cum au comentat americanii cele 3 mingi de break ratate de Halep in cel mai lung game din meci Ce frustrant

Un moment cheie al partidei Simona Halep – Serena Williams s-a desfășurat în setul al treilea, la scorul de 3-2. Americanca servea pentru a egala, dar liderul mondial a reușit să împingă jocul și să spere la un break care putea schimba totul. De 3 ori a avut ocazia Halep să-i ia serviciul adversarei, dar a ratat de fiecare dată, în cel mai lung game din meci. Americanii au comentat din plin schimbul de mingi, unul care până la urmă avea să decidă soarta partidei.

”Nu contează cât de mare campion ești, când ratezi break-ul cum a ratat Simona în game-ul trecut, te zguduie. Și îmi pare că Simona Halep este puțin dezamăgită. Halep a făcut o presiune uriașă pentru a prelua controlul, dar Williams a dat un răspuns ca o campioană. Halep a rămas calmă, poate e frustrant că Serena a venit mereu cu un serviciu uriaș în momentele cheie”, a declarat Chris Evert.

Cum au comentat americanii cele 3 mingi de break ratate de Halep în cel mai lung game din meci. Simona Halep
Simona Halep a ajuns până în optimile turneului de la Australian Open

Cum au comentat americanii cele 3 mingi de break ratate de Halep în cel mai lung game din meci

Simona Halep a cedat partida cu Serena Williams și a fost eliminată de la Australian Open. Românca nu își va putea apăra punctele câștigate anul trecut atunci când a ajuns până în ultimul act al competiției. În 2018, Halep a pierdut finala în fața danezei Caroline Wozniaki. Americanca merge acum în sferturi acolo unde o va întâlni pe Karolina Pliskova.

De remarcat că Simona Halep a venit la turneul de la Melbourne fără antrenor. Australianul Darren Cahill a decis să renunțe la colaborarea cu numărul 1 mondial din circuitul feminin la finalul anului trecut. Tehnicianul a precizat că fiul lui se află în ultimul an de liceu și are nevoie de susținere din partea ambilor părinți într-un moment dificil. Cu toate acestea, Halep a fost ajutată de Cahill pe întreaga durată a competiției.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 21 de minute a ținut primul set disputat între Simona Halep și Serena Williams