Stiri sportive

OFERTĂ pentru Iancu din Olanda! Au venit la Bucureşti

Deşi au fost lipsiţi de aportul fanilor, jucătorii lui Costel Gâlcă au cîştigat fără probleme meciul cu CSU Craiova. Partida a fost rezolvată în prima repriză, în urma reuşitelor lui...
05.08.2014 | 11:07
OFERTA pentru Iancu din Olanda Au venit la Bucuresti

Deşi au fost lipsiţi de aportul fanilor, jucătorii lui Costel Gâlcă au cîştigat fără probleme meciul cu CSU Craiova. Partida a fost rezolvată în prima repriză, în urma reuşitelor lui Popa şi Sînmărtean. În prelungirile reprizei secunde fiecare echipă a marcat, iar rezultatul de 3-1 a consemnat prima victorie a roş-albaştrilor din acest sezon pe arena din Ghencea. Dacă din punctul de vedere al jocului prestat Steaua a fost la înălţime, la capitolul organizare lucrurile au stat invers. Oficialii clubului din Ghencea s-au umplut de penibil după ce doi scouteri ai lui Vitesse nu au putut asista la partidă.

Scouterii lui Vitesse au venit după Iancu

Trimişii grupării olandeze au intenţionat să-l vadă pe Gabi Iancu pe viu, atacantul aflîndu-se pe lista lărgită a lui Vitesse. Ajunşi la porţile stadionului, scouterilor batavi nu li s-a permis accesul la tribuna oficială deoarece nu se aflau pe lista oficială cu persoanele care au dreptul să asiste la partidă. Reprezentanţii lui Vitesse au încercat să le explice în ce calitate se află la Bucureşti, însă stewarzii nu au vrut să audă. Mai mult, românul care i-a însoţit pe cei doi olandezi a încercat să rezolve situaţia, a luat legătură cu oficialii Stelei, însă fără nici un rezultat.

Au văzut partida la un restaurant

După ce au realizat că le este imposibil să asiste la partidă, trimişii lui Vitesse au părăsit vizibil dezamăgiţi Stadionul Steaua şi au fost nevoiţi să se reorienteze. Cum pînă la startul meciului mai erau doar cîteva minute, scouterii s-au refugiat într-un local din apropierea stadionului pentru a viziona, totuşi, partida. “Nu am păţit în viaţa mea aşa ceva! Am fost umiliţi, este ceva incredibil! Nu mai venim aici niciodată”, s-au plîns scouterii românului care i-a însoţit pe parcursul sejurului la Bucureşti.  Iancu, fotbalistul pe care veniseră să-l monitorizeze, a fost titular, însă evoluţia sa a fost ştearsă, motiv pentru care a şi fost înlocuit în minutul 74 de Keşeru.

A ratat un transfer la Al Dhafra

La mijlocul lunii iunie, Gabi Iancu a fost la un pas să plece de la Steaua şi să semneze cu Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite. Iniţial, părţile au bătut palma pentru 700.000 de euro, însă Gigi Becali s-a răzgîndit în ultima clipă şi a încercat să obţină mai mulţi bani. Arabii nu au fost de acord să plătească suma cerută de patronul din Ghencea, astfel că Iancu a rămas la Steaua. Atacantul ar fi avut la Al Dhafra un salariu anual de 500.000 de euro.

Îl doresc şi pe Latovlevici

Gabi Iancu nu este singurul fotbalist din lotul Stelei care este dorit de Vitesse. Iasmin Latovlevici, căruia îi expiră contractul cu gruparea din Ghencea în vara viitoare, se află, la rîndul său, pe lista echipei olandeze. Gigi l-a anunţat pe fundaşul stînga că este liber să plece în schimbul unui milion de euro, însă numai după ce Steaua va încheia campania pentru Liga Campionilor.

800.000…de euro este cota lui Iancu conform site-ului transfermarkt.de

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!