Fotbal intern

Cum i l-a “furat” CFR Cluj pe Andrei Radu lui Dinamo! Culisele mutării

14.06.2018 | 00:03
Cum i la furat CFR Cluj pe Andrei Radu lui Dinamo Culisele mutarii

Cum i l-a “furat” CFR Cluj pe Andrei Radu lui Dinamo! Conducerea clubului din Ştefan cel Mare a încercat să îl convingă pe fostul jucător al lui Aris Limasol să semneze cu echipa lui Florin Bratu, dar Bogdan Mara l-a deturnat pe internaţional U 21 în ultimul moment.

Dinamo a început campania de achziţii pentru această vară, iar fundaşul stânga Andrei Radu a fost în capul listei . După ce şi-a reziliat contractul cu Aris Limasol jucătorul român a fost foarte aproape de o revenire în Ştefan cel Mare. Cele două părţi s-au aşezat la masa negocierilor şi chiar au fost la un pas să bată palma.

Cum i l-a furat CFR Cluj pe Andrei Radu lui Dinamo

Însă pe fir a intrat conducerea lui CFR Cluj, cea care prin Bogdan Mara, Marian Copilu şi Marius Bilaşco au reuşit în ultimul moment să îl convingă pe Andrei Radu sănu semneze cu formaţia din Ştefan cel Mare după ce l-au bombardat pe acesta cu nenumărate mesaje. Negocierile cu fostul fotbalist al echipei Aris Limasol s-au purtat la Bucureşti. FANATIK.RO a aflat că directorul sportiv al formaţiei CFR Cluj i-a oferit lui Radu un salariu dublu faţă de propunerea venită de la Dinamo. Internaţionalului U 21 i s-a oferit din partea campioanei României un contract de 12.000 de euro pe lună faţă de 6.000 atât cât i-a dat Dinamo.

Totuşi oficialii clujenilor au fost foarte corecţi cu Andrei Radu şi i-au spus acestuia că la această oră căpitanul Camora o să fie titular cel puţin încă un sezon. Dar chiar şi aşa internaţionalul U 21 a acceptat propunerea venită din Gruia, deoarece a considerat că în anturajul lui Camora are şanse să crească şi mai mult în valoare, dar să şi înveţe meserie fără nicio discuţie. Jucătorul va primi din partea clubului din Gruia maşină şi apartament pe toata perioada contractului pe care l-a semnat cu campioana României.