Fotbal international

Cum încearcă Vergil Andronache să îi îmbuneze pe fani înainte de FCSB – Vitoria Guimaraes. “Vin din mijlocul vostru!”

21.08.2019 | 19:13
Cum incearca Vergil Andronache sa ii imbuneze pe fani inainte de FCSB  Vitoria Guimaraes Vin din mijlocul vostru

FCSB nu trece printr-o perioadă foarte bună, toate acestea după ce a fost învinsă de patru ori în cele șase meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1, iar antrenorul Vergil Andronache încearcă să îi îmbuneze pe fani înaintea partidei FCSB – Vitoria Guimaraes. Acesta le-a cerut suporterilor să vină într-un număr cât mai mare joi, 22 august, pe stadionul Marin Anastasovici.

Cum încearcă Vergil Andronache să îi îmbuneze pe fani înainte de FCSB – Vitoria Guimaraes

Suntem conștienți că ne așteaptă un meci extrem de dificil. Întâlnim un adversar foarte organizat. Avem și noi încredere că o să facem un meci la un nivel care ne va da speranțe că o să câștigăm. Măine veți vedea jucătorii foarte montați, o să vedeți atitudine la ei și asta o să conteze foarte mult. Eu mă simt la fel de bine ca și până acum. Patronul decide. O să vedeți mâine cum am pregătit meciul. E primordial să nu primim gol. La meciul cu Rapid Viena, din play-off-ul de anul trecut, am fost în tribună. La meciul ăsta va sta pe bancă un om care vine din mijlocul suporterilor. Sper ca fanii să vină într-un număr cât mai mare. La meciul cu Mlada de acasă, chiar dacă am făcut 0-0 am fost susținuți pe tot parcursul meciului și ne-a fost de mare ajutor. Până mâine mai este o noapte și vom decide cine joacă și cine nu. 

“Cu Iaşul, toată lumea ne-a judecat doar pentru faptul că am pierdut. Dar am jucat bine, am avut şi două penalty-uri clare. Meciurile cu Mlada, mai ales cel din retur, la nivel de atitudine a fost foarte bine. Iar prezenţa lui Pintilii contează extrem de mult, orice echipă trebuie să aibă un antrenor în teren. Guimaraes e o echipă extrem de puternică în primul rând fizic, plus că au şi un control excelent al balonului. Noi avem însă jucători care pot face diferenţa“, a spus Vergil Andronache la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Vitoria Guimaraes din manșa tur a play-off-ului Europa League.

Vergil Andronache în meciul FCSB - Poli Iași, scor 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu
Vergil Andronache în meciul FCSB – Poli Iași, scor 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB a părăsit Arena Națională pentru stadionul de la Giurgiu

FCSB joacă meciurile din Europa League pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, iar partidele din Casa Pariurilor Liga 1 le-a disputat pe “Nicolae Dobrin” din Pitești. Gruparea roș-albastră a fost nevoită să se mute pe arena celor de la Astra Giurgiu deoarece pe Arena Națională au avut loc două concerte și se va schimba gazonul înaintea partidei pe care echipa națională a României o va juca împotriva Spaniei.

Conferință de presă înainte de FCSB – Vitoria SC.

Gepostet von FCSB am Mittwoch, 21. August 2019

Meciul dintre FCSB și Vitoria Guimaraes are loc duminică, 22 august, de al ora 21.30, în manșa tur din play-off-ul Europa League. Returul se joacă joi, 29 august, ora 22.00. Partida va fi LIVE VIDEO pe FANATIK.