Pariuri sportive

Cum îţi alegi casa de pariuri online potrivită pentru tine

Alegerea casei de pariuri online potrivite reprezintă o adevărată corvoadă pentru pariori. Din lipsă de informare, mulţi ajung să parieze la o agenţie de care în final sunt nemulţumiţi deoarece nu îi cunoşteau punctele forte şi punctele slabe.
22.01.2018 | 14:51
Cum iti alegi casa de pariuri online potrivita pentru tine

 betmag.ro îţi pune la dispoziţie zeci de articole de prezentare a tuturor caselor de pariuri online licenţiate în România. După ce le citeşti, îţi vei forma o idee clară asupra agenţiei care se potriveşte cel mai bine gusturilor tale, rămânându-ţi doar să te apuci de joacă.

PARIURI ONLINE LA COTE MARI

De când a intrat pe piaţa pariurilor online din România, Betano (L1170664W000663) i-a cucerit pe români. Oferă cele mai mari cote din industrie la evenimentele zilei în sport şi nu numai. Aici vei găsi sute de variante de pariere nu doar pentru ligile de top, ci şi pentru campionate obscure, precum divizia secundă din Suedia sau cea de-a patra ligă din Anglia. Dacă îţi plac retragerile rapide, atunci n-ar mai trebui să cauţi nimic. În maximum 24 de ore de la validarea cererii de retragere banii îţi vor intra în contul bancar.

PARIURI ONLINE LA SIGURANŢĂ

Un nume în care pariorii pot avea încredere maximă este Fortuna (L1160665W000326). Acest brand a acaparat mai întâi mediul terestru, având deja în jur de 1.000 de agenţii în România. Şi-a deschis apoi şi platformă online, la mare căutare în rândul pariorilor. Fie că joci sume uriaşe, fie că joci sume mici, îţi vei primi banii la timp şi integral. Este una dintre puţinele case de pariuri online unde poţi depune si retrage bani fără a deţine un card bancar, direct de la agenţiile terestre.

PONTURI PARIURI ONLINE

Nu uita că betmag.ro îţi oferă, pe lângă prezentările amănunţite ale caselor de pariuri, şi numeroase ponturi pariuri de calitate din fotbal, tenis, baschet sau handbal. Săptămânal vei găsi pe site-ul nostru peste 60 de avancronici la fiecare meci important, cu statistici amănunţite, echipe probabile, jucători indisponibili şi opinii ale experţilor.