News

Cum îţi dai seama dacă o femeie a făcut dragoste cu o seară înainte

Mersul unei femei poate scoate din minţi un bărbat, însă poate ascunde şi un secret intim al acesteia, dacă a fost sau nu satisfăcută cu o noapte înainte....
13.02.2016 | 19:40

Mersul unei femei poate scoate din minţi un bărbat, însă poate ascunde şi un secret intim al acesteia, dacă a fost sau nu satisfăcută cu o noapte înainte.

Cei care nu sunt mari cunoscători ai sexualităţii feminine trebuie să ştie că urmaşele Evei pot avea două tipuri de orgasm: vaginal şi clitoridian. Primul are loc atunci când penisul partenerului are forma literei ”J” şi poate atinge foarte uşor punctul ”G”. Majoritatea însă au al doilea tip de orgasm, cel clitoridian, în urma stimulării clitorisului.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cu adevărat, nu doar din spusele ei, în ce măsură partenera voastră a fost satisfăcută în pat cu o zi înainte, ei bine, urmăriţi-i mersul. Nu este o glumă!

Un grup de sexologi de la Universitatea Catolică Louvain, din Belgia, au studiat legătura dintre modul în care păşeşte o femeie şi istoricum orgasmelor ei vaginale. În cadrul cercetării, aceştia au adunat două tipuri de femei: un grup care au avut orgasm vaginal şi unul din care făceau parte femei care nu au exepreimentat climaxul vaginal.

Astfel, la 81,25 la sută dintre cele care au avut parte de orgasm vaginal, oamenii de ştiinţă au observat că acestea aveau mersul legănat (pelvisul descria o anumită rotaţie), puneau paşi mari şi hotărâţi, iar musculatura cospselor era foarte tonifiată, întocmai ca în cazul atletelor. Cu alte cuvinte, domnilor, dacă partenera de viaţă mişcă uşor din şolduri atunci când merge, păşeşte cu încredere şi pare relaxată este clar că a fost mulţumită de prestaţia voastră în aşternut.

Limbajul trupului spune mai multe despre tine decât ţi-ai imagina, tocmai de aceea specialiştii au urmărit care sunt semnele care trădează despre tine anumite detalii… intime.

Picioarele…

Spun dacă o persoană te place. Deşi femeile sunt experte în a-şi ascunde adevăratele sentimente şi a mima dezinteresul faţă de un bărbat, ei bine sunt gesturi care le trădează. Atât în cazul lor, cât şi în cazul bărbaţilor, mişcările picioarelor trimit în mod inconştient semnale în legătură cu ceea ce simt în realitate. Persoanele care stau cu picioarele depărtate, în timp ce discută cu tine, înseamnă că te admiră în secret. În schimb, dacă cineva nu te suportă va sta cu picioarele fie încrucişate sau cu picioarele sub şezut.

Ochii…

Uitându-te în ochii unei persoane îţi poţi da seama de orientarea politică. Nu toată lumea îşi spune sus şi tare congingerile, sunt şi interlocutori pe care trebuie să-i ghiceşti în această privinţă, lucru care îţi poate folosi într-o negociere, spre exemplu. Dacă tu observi pe cineva, în timpul unei discuţii, în partea dreaptă a persoanei cu care vorbeşti, şi te uiţi într-acolo, iar interlocutorul priveşte în aceeaşi direcţie, înseamnă că are viziuni liberale. Conservatorii, pe de altă parte, vor continua să te privească, în exact aceeaşi situaţie, fără să ţină cont de direcţia în care tu te uiţi. Asta în primul rând pentru că nu le place să fie manipulaţi şi se încăpăţânează să facă ceea ce vor ei.

Sursa: romaniatv.net