News

Cum îţi dai seama dacă vei avea fată sau băiat

Îţi doresti o fetiţă cuminte, înţelegătoare, delicată, sensibilă, sau un băieţel hotarât, energic, care ştie ce vrea? Până la marea descoperire (cel mai sigur, la naştere, căci...
27.06.2016 | 10:59
Cum iti dai seama daca vei avea fata sau baiat

Îţi doresti o fetiţă cuminte, înţelegătoare, delicată, sensibilă, sau un băieţel hotarât, energic, care ştie ce vrea? Până la marea descoperire (cel mai sigur, la naştere, căci ecografia poate oferi şi imagini înşelătoare), iată cateva metode (din bătrâni povestite) prin care poţi intui sexul bebeluşului.

Sus sau jos
Se spune că dacă burtică este mai jos, vei avea băieţel; în schimb, dacă burtică e mai sus, poţi începe să cumperi hăinuţe roz…
Mare sau mic

Arăţi de parcă te-ai expandat şi de-abia te mişti din cauza burţii care pare un balon imens? Ei bine, se pare că acolo se adăposteşte o fetiţă. Nu te-ai lăţit în spate şi bazin, părând la fel că înainte atunci când eşti privită din spate, chiar şi în luna a nouă? Vei avea un băieţel!
Dulce sau sărat/acru

Ai mânca ciocolată şi îngheţată în fiecare zi? Numai o fetiţă dulce ar cere atâta dulce… Ai mereu poftă de ceva sărat/acru? Mulţi ţi-ar spune că va fi băiat.

Sursa: Realitatea.net