Fotbal intern

Cum joacă România în Lituania! Echipament roşu după 4 ani. Foto

11.10.2018 | 13:02
Cum joaca Romania in Lituania Echipament rosu dupa 4 ani Foto

Echipa naţională a României joacă la Vilnius, împotriva Lituaniei, în al treilea duel din Liga Naţiunilor. Cosmin Contra a început antrenamentele deja de două zile, iar “tricolorii” sunt pregătiţi să poarte un nou echipament în acest meci.

La patru ani distanţă de când au evoluat ultima dată în roşu, echipa naţională a României va îmbrăca din nou tricourile în această culoare. În tot acest timp, “tricolorii” au purtat echipamentul clasic, de culoare galbenă. O altă premieră este marcată şi în cadrul parteneriatului cu Joma, fiind pentru prima dată când nu joacă România în galben de la semnarea contractului cu noul sponsor tehnic.

Cum arată tricourile în care România va juca în Lituania

FRF a anunţat pe site-ul oficial schimbarea de echipament, alături de o poză cu fundaşul Cristian Săpunaru, care a prezentat cum arată echipamentul în care naţionala va evolua în Lituania – România:

Cum joacă România în Lituania! Echipamentul va fi purtat în premieră după 4 ani. Cristian Săpunaru pozează cu tricoul roşu
Cum joacă România în Lituania! Echipamentul care va fi purtat în premieră după 4 ani este prezentat de Cristian Săpunaru

După partida de la Vilnius, Cosmin Contra îşi va aduce elevii în ţară pntru a pregăti partida cu Serbia, programată duminică, 14 octombrie, pe Arena Naţională. În acest moment, naţionala României este pe locul trei în grupă, însă selecţionerul are încredere că după o victorie în Lituania se va lupta cu sârbii la Bucureşti pentru primul loc.

Nu la fel de încrezător este şi Gică Popescu, fostul mare fotbalist român discutând pe seama situaţiei României: “Plecăm cu şansa a doua, după Serbia, dar eu mă raportez la ultima impresie lăsată de echipa naţională. Am jucat bine cu Turcia şi nu vreau să mă raportez la partida cu Olanda. Se spune că noi suntem mereu campioni în amicale, dar eu sper că naţionala să arate la fel şi în aceste meciuri.Nu cred că are legatura cine conduce FRF cu echipa de la conducerea tehnică a naţionalei”, a spus “Baciul”.