Fotbal intern

Cum l-a enervat Flavius Stoican pe George Ţucudean şi ce jucător de la Dinamo a vorbit de 3.000 de euro la telefon

07.12.2018 | 12:15
Cum la enervat Flavius Stoican pe George Tucudean si ce jucator de la Dinamo a vorbit de 3000 de euro la telefon

Cristi Bobar, fostul oficial de la Dinamo Bucureşti, a dezvăluit cum a reuşit Flavius Stoican, actualul antrenor de la Poli Iaşi, să-l enerveze pe George Ţucudean, fotbalist care a trecut pe la gruparea din “Ştefan cel Mare”. Tehnicianul român era deranjat că atacantul mergea la antrenament cu un Ferrari, iar reacţia fotbalistului nu se lăsa aşteptată.

Mai mult, fostul oficial de la Dinamo a povestit şi o întâmplare amuzantă cu Kevin Zougula, fotbalist care dorea maşină deşi nu avea carnet şi care a vorbit la telefon cu familia de 3.000 de euro. Ivorianul a ajuns la Dinamo în septembrie 2013, de la Sewe Sports, din Coasta de Fildeş. A bifat 6 meciuri în tricoul “câinilor” şi a marcat două goluri. Mai mult, s-a aflat că în decembrie 2013, în pauza unui meci jucat pentru gruparea din “Ştefan cel Mare”, Zougoula şi-a turnat apă caldă pe picioare pentru a se încălzi, dar s-a ales cu picioarele îngheţate.

Cum a reuşit să-l enerveze Flavius Stoican pe George Ţucudean. Poveste amuzantă cu ivorianul Zougoula

“Când Țucudean a venit la Dinamo, antrenor era Flavius Stoican, iar la antrenamente venea cu un Ferrari. Stoican era mereu cu ochii pe el și spunea «Țucudene, ia Ferrari-ul și du-te la Arad!». Iar Țucudean se enerva. Se ducea la baie și zicea «Să mă lase Stoican! Unde a antrenat? Abia acum a început cariera». Până la urmă, Țucudean a jucat bine în acea perioadă.

Și a mai fost și Kevin Zougoula. Cu el a avut o mare problemă: voia mașină de serivicu de la club, iar eu n-am putut să-l fac să înțeleagă că nu poate conduce dacă nu are carnet. Dorea mașină, dar nu avea permis! Zicea: «Toată lumea are mașină, vreau și eu». Nu înțelegea că îi trebuie carnet. În plus, când a venit l-am cazat la hotelul Rin și a vorbit cu familia la telefon de vreo 2-3.000 de euro. Nu vă puteți imagina cum a făcut Anghelache, care era președinte atunci”, a declarat Cristi Bobar la Gsp.