Fotbal intern

Cum l-au omagiat dinamoviștii pe Patrick Ekeng la 3 ani de la moartea camerunezului! Foto

10.05.2019 | 21:12
Cum lau omagiat dinamovistii pe Patrick Ekeng la 3 ani de la moartea camerunezului Foto

Dinamoviștii nu l-au uitat pe Patrick Ekeng și l-au omagiat pe camerunez la 3 ani de la moartea jucătorului! Deși la stadion sunt prezenți puțin peste 300 de suporteri, câinii au ținut să aibă un moment aparte la începutul partidei cu Gaz Metan Mediaș. „Patrick Ekeng, mereu în inimile noastre” a fost mesajul dinamoviștilor, în timp ce pe tabela de marcaj au apărut mai multe imagini cu fostul jucător.

Cum l-au omagiat dinamoviștii pe Patrick Ekeng la 3 ani de la moartea camerunezului!

Cele două echipe au ținut și un moment de reculegere în memoria lui Ekeng. De remarcat că arbitrul partidei, Florin Andrei nu a fluierat startul partidei până când nu s-a asigurat că pe tabela a rulat întreg clipul dedicat camerunezului. Patrick Ekeng a încetat din viață pe 6 mai 2016, după ce s-a prăbușit în minutul 70 al partidei Dinamo – Viitorul, fără să fie atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost scos cu ambulanța de pe teren și transportat de urgență la Spitalul Floreasca.

Cum l-au omagiat dinamoviștii pe Patrick Ekeng la 3 ani de la moartea camerunezului! Moment Ekeng
Mesajul afișat la începutul meciului Dinamo – Gaz Metan Mediaș

Nu mai puțin de o oră și jumătate i s-au aplicat manevre de resuscitare jucătorului camerunez, dar totul a fost în zadar. Cu toate acestea, după o anchetă care a durat doi ani de zile, conform expertizei oficiale s-a stabilit că nu s-au efectuat la timp manevrele care s-ar fi impus pentru salvarea vieții jucătorului dinamovist. Mai mult de atât, Mihaiela Duță, medicul de pe ambulanța Plus care l-a preluat pe jucător de pe gazon a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Capitalei și acuzată de ucidere din culpă.