Fotbal intern

Udinese ia zece milioane! Dinamo, “ţeapă” de un milion

Dinamo Bucureşti este aproape să rateze o sumă uriaşă din transferul lui Gabi Torje, fără a avea însă vreo vină. Formaţia din Ştefan cel Mare a încasat de la Udinese patru milioane de...
15.08.2013 | 19:15
Udinese ia zece milioane Dinamo teapa de un milion

Dinamo Bucureşti este aproape să rateze o sumă uriaşă din transferul lui Gabi Torje, fără a avea însă vreo vină. Formaţia din Ştefan cel Mare a încasat de la Udinese patru milioane de euro în 2011, un milion de euro în 2012 şi ar fi trebuit să mai primească un milion de euro în 2013! Doar că banii ar intra în conturile roş-albilor dacă Torje ar fi transferat la o altă echipă pînă pe 28 august. Altfel, dacă actele se semnează la 24 de ore distanţă, pe 29 august, clauza pică şi toată suma pe care Udinese ar primi-o ar rămîne în vistieria friulanilor. „De aia tergiversează ei plecarea lui Torje, ca să nu ne mai dea nouă nimic”, a dezvăluit o sursă din interiorul lui Dinamo.

Interesant este că Torje are cel puţin patru oferte concrete în acest moment: una din Franţa, una din Anglia, una din Italia şi una din Germania. Dintre acestea, cea din Bundesliga este cea mai atractivă din punct de vedere financiar. Schalke 04 a deschis negocierile cu Udinese şi şi-a anunţat disponibilitatea pentru un transfer definitiv, spre deosebire de celelalte cluburi interesate de Torje, care ar prefera varianta unui împrumut. Conform surselor FANATIK, formaţia patronată de familia Pozzo i-a fixat un preţ de 10 milioane de euro, dar cu siguranţă că ar accepta să îl lase să plece şi pentru o sumă de 7-8 milioane de euro. Dar numai după 28 august pentru ca toţi banii să rămînă la Udinese, care ar face astfel profit de pe urma internaţionalului român.

 

 

Tags: