Fotbal intern

Cum reacţionează Gigi Becali când primeşte mesaje pe Whatsapp. “Îi dau block. Mă dor şi ochii!”

18.01.2019 | 12:53
Cum reacţionează Gigi Becali când primeşte mesaje pe Whatsapp

Gigi Becali a dezvăluit cum reacţionează în momentul în care primeşte mesaje pe Whatsapp. Deşi înainte nici nu voia să ia contactul cu tehnologia, latifundiarul din Pipera a devenit foarte activ pe Whatsapp, acolo unde este contactat de oamenii din lumea fotbalului, dar şi de preoţi.

Deşi este foarte activ pe Whatsapp, Gigi Becali nu este încântat de modul în care este abordat pe această aplicaţie şi susţine că preferă să fie sunat atunci când cineva doreşte să vorbească cu el şi a explicat de ce. Mai mult, patronul FCSB-ului a anunţat că îi blochează pe toţi cei care îi dau mesaje. Latifundiarul din Pipera a avut şi un derapaj sexist. “Mie nu îmi place cu mesaje, femeile dau mesaje”.

Reacţia lui Gigi Becali când primeşte mesaje pe Whatsapp

„Mie cine îmi dă mesaj pe WhatsApp îi dau «blocaj» şi apoi îl şterg. Ce e asta? Eu vorbesc, «ce faci, bă?». Vreau să aud vocea, să simt că trăiesc. Ce mesaje? Mă dor şi ochii. Şi părintele când îmi trimite mesaje prea lungi nu pot să le citesc. I-am zis «Părinte, nu mai trimite că te blochez!».

Nu-mi mai trimite mie sfinte, că eu lucrurile sfinte le ştiu de la sfinţii părinţi. Îmi trimiţi mie pasaje din Ioan Gură de Aur? Păi eu am cărţile pe masă şi pe noptieră. Cel mai mult de el îmi place. Şi îmi trimiţi mie mesaje? Îţi dau block. Sau îmi trimiţi filme cu mesaje catolice, ei nici asta nu ştiu, că sunt catolice”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

Totul despre aplicaţia Whatsapp

Whatsapp este o companie cumpărată de Facebook cu 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai populară aplicaţie de mesagerie mobilă care le permite utilizatorilor să trimită gratuit mesaje de pe telefonul mobil, prin intermediul conexiunii la internet. A fost înfiinţată în anul 2009 de Jan Koum şi Brian Acton şi compania a ajuns la o bază de 450 de milioane de utilizatori.