Fotbal international

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

25.06.2018 | 08:52
Cum sa bucurat un suporter orb si surd la golul lui Coutinho Video

Cotidianul spaniol Sport prezintă într-un video absolut emoţionant felul în care s-a bucurat acasă, în Brazilia, un suporter orb şi surd la golului marcat de Philippe Coutinho în  meciul cu Costa Rica. Sunt imagini cu adevărat răvăşitoare, care arată până unde poate merge pasiunea pentru fotbal şi pentru idoli, dincolo de graniţele normalului.

Brazilia a trăit foarte periculos la acest turneu final de Campionat Mondial, deşi pleca din postura uneia dintre marile favorite şi toţi anticipau că se va plimba prin grupa E. Nu a fost deloc aşa, selecţionata cariocas având patru puncte după două partide şi, cel puţin teoretic, poate rata optimile, dacă va pierde disputa din ultima etapă a grupei, cu Serbia.

Suporterul surd şi orb care s-a bucurat la golul lui Coutinho a bătut toba pe un ritm fantastic

Temeri există şi sunt justificate, atâta timp cât jucătorii de sute de milioane de euro, Coutinho şi Neymar, au reuşit să se salveze de la naufragiu în faţa modestei dar foarte discipinatei Costa Rica abia în minutele de prelungiri ale partidei, aşa încât victoria cu 2-0 este un scor foarte mincinos.

Cum s-a bucurat un suporter orb și surd la golul lui Coutinho . Golul lui Neymar a adus victoria cu 2-0 Braziliei, un scor mincinos faţă de cum a fost jocul
Cum s-a bucurat un suporter orb și surd la golul lui Coutinho . Golul lui Neymar a adus victoria cu 2-0 Braziliei,

Cu toate că favoriţii au dezamăgit din nou, iubirea pentru echipa naţională nu cunoaşte limite şi un fan îmbrăcat în tricoul albastru, precum idolii săi, a trăit în felul lui, fără a vedea sau auzi măcar explozia de bucurie a tribunelor, primul gol marcat de Coutinho alături de nişte prieteni, iar cel mai emoţionant a fost momentul în care după gol a început să bată într-o tobă mică, păstrând un ritm incredibil pentru om fără auz.