Fotbal intern

Cum s-a despărţit Dinamo de Claudiu Niculescu! Întâlnire în miez de noapte

13.10.2018 | 11:29
Cum sa despartit Dinamo de Claudiu Niculescu Intalnire in miez de noapte

FANATIK.RO a aflat cum a reuşit Dinamo Bucureşti să se despartă de Claudiu Niculescu după doar două meciuri oficiale banca “câinilor” în sezonul 2018 – 2019. Antrenorul în vârstă de 42 de ani i-a luat locul lui Florin Bratu, iar acesta a rezistat trei meciuri în “Ştefan cel Mare”.

Cu Claudiu Niculescu pe banca tehnică, FC Dinamo Bucureşti a remizat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, iar în runda a 11-a a pierdut pe terenul lui FC Botoşani, scor 2-0. Începutul prost în noul mandat la Dinamo nu a fost pe placul lui Ionuţ Negoiţă, iar patronul din “Ştefan cel Mare” a decis să îi rezilieze contractul şi să semneze cu Mircea Rednic, antrenor liber de contract după ce a fost demis de la Al Faisaly.

Dinamo s-a despărţit cu uşurinţă de Claudiu Niculescu

FANATIK.RO a aflat că preşedintele Alexandru David şi secretarul general al lui FC Dinamo Bucureşti, Bogdan Bălănescu, s-au întâlnit vineri seara cu Claudiu Niculescu pentru a-i propune rezilierea contractului. Mai mult, oficialii din “Ştefan cel Mare” i-au oferit antrenorului în vârstă de 42 de ani să-i plătească salariile pe trei luni. Imediat după ce s-a ajuns la un acord pentru încetarea colaborării, dinamoviştii s-au orientat către Mircea Rednic.

Profitând de pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României din Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, FC Dinamo Bucureşti şi-a programat un meci amical azi, de la ora 11.00, în Ştefăneşti. FANATIK.RO a aflat că jucătorii din “Ştefan cel Mare” au fost anunţaţi de oficialii clubului că antrenorul Claudiu Niculescu va merge la partida de verificare, iar apoi se va duce la RIN pentru a-şi rezilia înţelegerea cu gruparea deţinută de Ionuţ Negoiţă.

Claudiu Niculescu în meciul Botoşani - Dinamo
Claudiu Niculescu în meciul Botoşani – Dinamo

Claudiu Niculescu a semnat la finalul lunii septembrie un contract valabil pe două sezoane cu Dinamo, iar antrenorul avea un salariu lunar de 7.000 de euro. Oficialii din “Ştefan cel Mare” i-au pus următoarele două obiective: calificarea în play-off şi ocuparea unui loc de Europa League.